ΠΑΟΚ

Ήττα με 2-1 από τις Ελπίδες

Ήττα με 2-1 από τις Ελπίδες
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο ΠΑΟΚ σε φιλικό με τις Ελπίδες στο γήπεδο της Τούμπας

Για την ιστορία τα γκολ της συνάντησης πέτυχαν για τον ΠΑΟΚ ο Βοσκόπουλος στο 20΄ που έκανε το 1-0 ενώ για την Εθνική ελπίδων ο Πετρόπουλος ισοφάρισε στο 76΄ ενώ ο Κυβελίδης διαμόρφωσε το τελικό 1-2 στο 85΄.
ΠΑΟΚ (Γιώργος Παράσχος): Φερναντέζ, Μίετσελ, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Χαραλάμπους, Μανουσαρίδης, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης, Βοσκόπουλος, Δελήμπασης, Βαγγελής.
Αλλαγές: Κυριακίδης, Παπαστεργίου, Τσουλάκος, Τσουκαλάς, Στογιάκοβιτς, Ταφαρέλ και Σίλβα Πινέιρο.

EΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ (Στέλιος Aποσπόρης): Κασμερίδης, Mανιάτης, Πλούσης, Μπαλάφας, Μουμίν, Κουμπαρούλης, Γεωργιάδης, Ηλιάδης, Πετρόπουλος, Κοιλιάρας, Αραβίδης.
Αλλαγές: Καραγκιολίδης, Κυβελίδης, Κονέ, Γκαλίτσιος, Τζαβέλλας, Μάκος, Τσιαμπούρης, Παπαδόπουλος, Τριποτσέρης, Χριστοδουλόπουλος.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Παράσχος, στις δηλώσεις του για την εμφάνιση της ομάδας του είπε: " Η γενική εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή, παρά την κόπωση που ήταν φανερή, κυρίως γιατί βρισκόμαστε στο τέλος της χρονιάς. Τα νέα παιδιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση, μπορούμε να υπολογίζουμε πολύ στο νέο αίμα του ΠΑΟΚ. Το βέβαιο είναι ότι 3-4 από αυτούς τους νεαρούς θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα. Κάποιοι επίσης ίσως φύγουν σε άλλες ομάδες δανεικοί".

Όσο για του Βραζιλιάνους Σίλβα Πινέιρο και Ταφαρέλ είπε: " Για τους Βραζιλιάνους έχω να πω ότι κυρίως ο 16χρονος μεσοεπιθετικός (Σίλβα Πινέιρο) έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Το νεαρό της ηλικίας του μας κάνει να πιστεύουμε ότι έχει περιθώρια βελτίωσης. Ο δεύτερος όμως (Ταφαρέλ) δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο", για να ξεκαθαρίσει πως: " Αυτοί οι ποδοσφαιριστές δεν είναι σε καμία περίπτωση έτοιμοι να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ, γι' αυτό θα προσπαθήσουμε να δούμε αν θα μπορέσουμε να τους δεσμεύσουμε και να τους στείλουμε πίσω στη Βραζιλία, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους".

Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή θα διεξαχθεί τελικό φιλικό παιχνίδι στα Γιαννιτσά με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση στις 17:30, με το αρχικώς καθορισμένο φιλικό με τον ΠΑΟΝΕ να αναβλήθηκε και να συμφωνήθηκε να διεξαχθεί στη διάρκεια της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ