ΑΓΓΛΙΑ

Ήττα της Μάντσεστερ Γ. στον 1ο ημιτελικό

Ήττα της Μάντσεστερ Γ. στον 1ο ημιτελικό
Κόμονς

Η Ντέρμπι Κάουντι έκανε την έκπληξη και κέρδισε στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0 στο "Πράιντ Παρκ" (video)

Ο Κρις Κόμον πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα στο 30ο λεπτό με εξαιρετικό μακρινό σουτ για την ομάδα της Championship και η μεγαλύτερη ευκαιρία των "μπέμπηδων" να ισοφαρίσουν ήταν μια εκτέλεση φάουλ του Κριστιάνο Ρονάλντο, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.
Ο Μπομ Χαλς είχε μια πολύ καλή στιγμή για να κάνει το 2-0, αλλα δεν τα κατάφερε, κάτι που θα έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο των παικτών του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην ρεβάνς του "Ολντ Τράφορντ" στις 20 Ιανουαρίου.

Στον άλλο ημιτελικό η Τότεναμ είχε κερδίσει με 4-1 την Μπέρνλεϊ χτες και αναμένεται στον επαναληπτικό του "Τερφ Μουρ" στις 21 Ιανουαρίου να σφραγίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ την 1 Μαρτίου.

ΝΤΕΡΜΠΙ: Κάρολ, Κόνολι, Τοντ (87' Σάβατζ), Νιατάνγκα, Καμαρά, Στεριόφσκι, (58' Τιλ), Γκριν, Άντισον, Κόμονς, Χαλς, Ντέιβις (81' Μπάραζαϊτ).
ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.: Κουζτζακ, Ράφαελ Ντα Σίλβα, Βίντιτς, Έβανς, Ο'Σέι, Άντερσον (74' Κάρικ), Σκόουλς (63' Ρονάλντο), Γκίμπσον, Νάνι, Τέβες, Γουέλμπεκ (63' Ρούνεϊ).

Ντέρμπι - Μάντσεστερ Γιουν. 1-0











TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ