ΟΦΗ

Ηττήθηκε αλλά ελπίζει...

Ηττήθηκε αλλά ελπίζει...
Ισα

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε 1-0 απο την Τομπόλ Κοστανάϊ, όμως μπορεί να πάρει την πρόκριση στο Παγκρήτιο

Το συγκρότημα του Ράινερ Μάουρερ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Μπαλτίεφ στο 27ο λεπτό (1-0), όμως στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκηνικό.
Ωστόσο, οι Κρήτες έχουν την ευκαιρία να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, την ερχόμενη εβδομάδα στον επαναληπτικό του Παγκρήτιου.

Εκεί κύριο μέλημα τους είναι να μην δεχτούν καταρχήν γκολ και να πετύχουν τουλάχιστον ένα για να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΟΦΗ με την Τόμπολ, ο τεχνικός των Κρητικών, Ράινερ Μάουρερ, τόνισε: '' Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Στο πρώτο ημίωρο είχαμε προβλήματα με τον αντίπαλό μας. Όμως, στο β΄ μέρος κοντρολάραμε το παιχνίδι και δεν επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να γίνουν επικίνδυνοι. Έχουμε ένα πονηρό σκορ, όμως πιστεύω πως έχουμε όλες τις δυνατότητες, με την βοήθεια του κόσμου μας, να φθάσουμε στο 2-0 και να πάρουμε εμείς την πρόκριση. Η προσοχή μας πλέον είναι μόνο στο επόμενο ματς''.

Οι συνθέσεις
Τόμπολ
: Πετούκοφ, Ιρισμέτοφ, Ντιμιτρόφ, Μουκάλοφ, Ουράζοφ (75' Σαμπαλάκοφ), Σκόρεφ, Ουργκάλιεφ (70' Λότοφ), Ζουρμασκάλιεφ, Μπαλτίεφ, Γιουρίν, Νουργκάλιεφ.

OΦΗ
: Πίρσμαν, Αρβανίτης, Πίτσος, Ισά, Μπαρκαουάν, Γκέρμπερ, Ταραλίδης, Πλουσής, Σίμιτς, Νουαφόρ, Πόποβιτς.










TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ