ΕΥΡΩΠΗ

"Ιβάν ο... τρυφερός!"

"Ιβάν ο... τρυφερός!"

Η μητέρα του Ιβάν Μπογκντάνοφ, αρνείται τον χαρακτηρισμό "Ιβάν ο τρομερός", λέγοντας ότι ο γιος της είναι πιο "τρυφερός άνθρωπος του κόσμου"!

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ματς Ιταλία-Σερβία έχουν κάνει το γύρο του κόσμου, με την σύλληψη του Ιβάν Μπογκντάνοφ, του οργανωτή της σέρβικης εξέδρας να αποτελεί το κύριο θέμα ειδήσεων.

Αρκετά Μέσα τον έχουν χαρακτηρίσει ως "Ιβάν ο τρομερός" και όχι άδικα, αφού το παρουσιαστικό του Ιβάν δεν παραπέμπει και στον πιο φιλήσυχο άνθρωπο.

Ωστόσο, η μητέρα του Σέρβου με δηλώσεις της στο Μέσο της πατρίδας της "Alo" είπε, προκαλώντας την αίσθηση όλων όσων το διάβασαν τις δηλώσεις της: " Ο γιος μου είναι ο πιο ευαίσθητος άνθρωπος του κόσμου. Είναι κύριος. Νομίζω ότι είναι καλός με όλους αλλά και με τον εαυτό του.

Μου τηλεφώνησε χθες (9/10). Μιλήσαμε λίγο και μου είπε ότι καλά. Ένιωσα άσχημα όταν είδα όλα αυτά που γράφτηκαν για το γιο μου - παρακαλώ έχετε λίγη κατανόηση.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι κάποιοι γείτονες του Ιβάν, που έμαθαν ότι το παρατσούκλι του είναι "Ιβάν ο τρομερός", μίλησαν με τα καλύτερα λόγια γ' αυτόν, υποστηρίζοντας ότι ο Τύπος τον καταστρέφει, γράφοντας πράγματα χειρότερα απ' αυτά που έγραφαν για τον Μπιν Λάντεν.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ