ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιβανσιτς: "Γκολ αποφασιστικής σημασίας"

Ιβανσιτς: "Γκολ αποφασιστικής σημασίας"
Μήτσου, Βέλιτς, Πεσέιρο, Παναθηναϊκός

Υψηλά πριμ για τίτλο και... σεντόνι. Ίβ: "Γκολ αποφασιστικής σημασίας". Δοκιμάζεται... παιδί-θαύμα

"Χρυσάφι" για πρωτάθλημα



" Θα χρυσωθείτε. Πάρτε το πρωτάθλημα και την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ" ήταν το μήνυμα της διοίκησης του "τριφυλλιού" προς τους ποδοσφαιριστές της μετά την πρόταση υψηλού πριμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ή της δεύτερης θέσης.

Μέσα σε πολύ καλό και ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα η συνάντηση των εκπροσώπων της διοίκησης με τους παίκτες του συλλόγου για τα φετινά πριμ. Η πρόταση της διοίκησης ήταν με τεράστια έξτρα κίνητρα όσον αφορά τους στόχους της ομάδας.

Αρχικά, αφορούσε πριμ πόντων, το οποίο ισχύει κατ' αντιστοιχία με τη βαθμολογική θέση της ομάδας (για παράδειγμα κάθε παίκτης θα πάρει από 600 ευρώ για κάθε βαθμό, σε περίπτωση που η ομάδα τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και από 450 ευρώ τον βαθμό εάν καταλήξει δεύτερη).

Παράλληλα, ισχύει όπως πέρσι το ποσό των 60 ευρώ ανά λεπτό συμμετοχής ενώ σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος οι παίκτες θα πάρουν το 50% του αθροίσματος των παραπάνω χρημάτων και σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το υπόλοιπο 50%.

Σε περίπτωση κατάκτησης της δεύτερης θέσης κάθε παίκτης θα πάρει από 12 ευρώ για κάθε λεπτό συμμετοχής και εάν η ομάδα μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το ποσό αυτό θα μετατραπεί σε 30 ευρώ το λεπτό συμμετοχής.

Γκούμας: "Οχι λεφτά για δεύτερη θέση"

Σο περιθώριο της συζήτησης οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους το απόγευμα της Τρίτης αποφάσισαν πως για εκείνους πρωταρχικός και μοναδικός στόχος είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης, λέγοντας με σιγουριά.

" Πρωτάθλημα ή τίποτα. Εάν συμφωνείτε θα προτιμούσαμε να πάρουμε όλα τα λεφτά σε περίπτωση που κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν θέλουμε καθόλου λεφτά για τη δεύτερη θέση και θα προτιμούσαμε να μην το συνδέσουμε με το Τσάμπιονς Λιγκ" είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τους Γιάννης Γκούμας στον Γιάσμινκο Βέλιτς, που θα μετέφερε την σκέψη των παικτών στον κ. Βαρδινογιάννη.

Ιβανσιτς: "Γκολ αποφασιστικής σημασίας"

Ηταν ο πρωταγωνιστής και εκ των σκόρερ στο παιχνίδι με την Βέροια προερχόμενος μάλιστα από τον πάγκο. Ο Αντρέας Ιβανσιτς μετά τις δηλώσεις έξω από το γήπεδο της Ημαθίας, μίλησε για το νικηφόρο αυτό παιχνίδι, την σκέψη του στο σουτ αλλά και το επερχόμενο ματς με την Αμπερντίν, στην προσωπική του σελίδα αναφέροντας:

" Την Πέμπτη επέστρεψα στην Αθήνα και την Κυριακή δίναμε αγώνα στη Βέροια για το πρωτάθλημα. Δυστυχώς χρειάστηκε να μείνω στην αρχή στον πάγκο, όμως πέρασα ως αλλαγή στο ημίχρονο στη θέση του Ρομέρο.

Λίγα λεπτά αργότερα πήρα την μπάλα και δοκίμασα ένα σουτ, εκμεταλλευόμενος και το βρεγμένο τερέν και πέτυχα ένα γκολ αποφασιστικής σημασίας.

Στο τέλος κάναμε το 2-0 και μ' αυτό το αποτέλεσμα βρισκόμαστε στην τρίτη θέση πίσω από ΑΕΚ και Ολυμπιακό μετά 5 αγώνες.

Την Πέμπτη δίνουμε τον πρώτο μας αγώνα στη φάση των ομίλων του Kυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Φιλοξενούμε την Αμπερντίν και ο διαιτητής είναι ο συμπατριώτης μου, Τόμας Αϊνβάλερ".

Ερχεται 9χρονο ταλέντο στο "τριφύλλι"

Ενας 9χρονος ταλαντούχος -όπως θεωρούν- οι "πράσινοι" ποδοσφαιριστής αναμένεται να περάσει το κατώφλι, της Παιανίας. Τον Νοέμβριο, ο 9χρονος Ελληνοαυστραλός, Πάνος Αρμενάκας (κάντε κλικ στο όνομα για να δείτε λεπτομέρειες για το παιδί-θαύμα)θα έρθει για περίπου 10 μέρες (αναμένεται 23 Νοεμβρίου) και θα δοκιμαστεί από τον Παναθηναϊκό.

Ο Αρμένακας ο οποίος βρισκόταν στο "στόχαστρο" μεγάλων συλλόγων όπως οι Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άγιαξ, μετά την παρότρυνση των γονιών του επέλεξε τελικά να δοκιμαστεί στοην ελληνική ομάδα.

Σύμφωνα με αγγλικά Μ.Μ.Ε. ο "πιτσιρικάς" είχε μεταβεί στην Αγγλία για λογαριασμό της Μπόλτον, όπου και παρακολούθησε για δύο εβδομάδες τις προπονήσεις της ομάδας.

Στην εφημερίδα "Αιολικά Νέα" της Λέσβου, ο πατέρας του 9χρονου, Πάνος Αρμενάκας δήλωσε για την υπόθεση του μικρού γιού του:

" Σίγουρα το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από όλη την Ευρώπη μας τιμά, αλλά να ξέρετε ότι εμείς προτιμάμε την Ελλάδα. Ο μικρός δεν μπορεί ακόμη να υπογράψει δελτίο ή συμβόλαιο λόγω της ηλικίας του, που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρω εγώ μία δουλειά για να μπορέσουμε να φύγουμε από την Αυστραλία.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να έρθουμε στην Ελλάδα, όπου και για μένα τα πράγματα θα είναι σίγουρα πιο εύκολα. Στις 23 Νοεμβρίου θα βρεθούμε στην Παιανία για να δοκιμαστεί ο Πάνος στον Παναθηναϊκό, ενώ 4 Δεκεμβρίου θα πάμε στη Μίλαν

".

Ατομικό "Κάρα" και "Παπ"

Τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπισαν από το ματς στην Βέροια, οι Γιώργος Καραγκούνης και Δημήτρης Παπαδόπουλος τους ανάγκασαν στην προπόνηση της Τρίτης να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα. Οι δύο παίκτες θα φανεί την Τετάρτη αν είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς με την Αμπερντίν.

Ο "τυπάρας" έχει κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ενώ ο άλλος εκ των αρχηγών ενοχλήσεις στο γόνατο, χωρίς ωστόσο η κατάστασή τους να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν σε όλοκληρο το παιχνίδι στην Βέροια ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο και στην συνέχεια έκαναν ασκήσεις τακτικής.

Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις στις πάσες, παιχνίδια με σε μικρά τέρματα και στην συνέχεια έκαναν ασκήσεις ανάπτυξης, σέντρες,σεντρες σουτ με αντιπάλους. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με στημένες φάσεις και αποθεραπεία.

Το πρόγραμμα ενόψει Αμπερντίν
Στο πρόγραμμα που αναμένεται ενόψει του αγώνα με την Αμπερντίν, η "πράσινη" ΠΑΕ ανακοίνωσε πως η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ζοσέ Πεσέιρο θα γίνει στο "Απόστολος Νικολαϊδης" την Τετάρτη (24/10) στις 15.00, ενώ η προπόνηση των "πρασίνων" θα γίνει στην Παιανία στις 17.00.

Ο προπονητής της Αμπερντίν, Τζίμι Κάλντεργουντ θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 17.30 και στις 18.00 οι Σκωτσέζοι θα προπονηθούν στο "Απόστολος Νικολαϊδης". Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές για τους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα 15' λεπτά .

Μήνυμα για εισιτήρια Κυπέλλου

Η "πράσινη" ΠΑΕ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως από αύριο Τετάρτη θα πωλούνται τα εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Αστέρα για το Κύπελλο Ελλάδος.

" Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 24/10/2007 εως και την Τετάρτη 31/10/2007, θα διαθέτει σε φιλάθλους της, εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα της με τον Εθνικό Αστέρα, για τη 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στις 31/10/2007 και ώρα 16:45, στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται στους φιλάθλους της ομάδας μας, που είναι κάτοχοι Καρτών Διαρκείας και χρήστες της Ticket Club, οι οποίοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα εκδοτήρια της θύρας 4 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» και Λ. Αλεξάνδρας 87, από τις 10:30-18:30 με επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ"

.
























































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ