ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ίβανσιτς: "Ο ΠΑΟ μου άνοιξε πόρτες"

Ίβανσιτς: "Ο ΠΑΟ μου άνοιξε πόρτες"
ιβανσιτς

Μπορεί να απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του από τον Παναθηναϊκό στην Μάιντζ, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τον Αντρέας Ίβανσιτς

Ο Αυστριακός μέσος συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδα και μάλιστα έχει ήδη καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και να κερδίσει τη συμπάθεια όλων. Είναι χαρακτηριστικό πως πολλά γερμανικά μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα και έχουν κάνει αφιερώματα στην επικείμενη μεταγραφή του Ίβανσιτς.
Μάλιστα, υπάρχουν και δηλώσεις του διευθυντή ποδοσφαίρου της Μάιντζ, Κρίστιαν Χέιντελ, ο οποίος τόνισε πως: " Η μεταγραφή του Ίβανσιτς θα τελειώσει σίγουρα μέσα στις επόμενες μέρες. Δεν γίνεται να χαλάσει. Απλά τα πράγματα στην Ελλάδα κινούνται με λίγο πιο αργούς ρυθμούς".

Ίβανσιτς: "Σημαντικό βήμα ο Παναθηναϊκός"

Παράλληλα, ο αυστριακός μέσος σε συνέντευξή που παραχώρησε μίλησε για τη μέχρι τώρα καριέρα του. Όταν ήρθε η συζήτηση πήγε στον Παναθηναϊκό ο Αυστριακός μέσος τόνισε: " Τα χρόνια μου στον Παναθηναϊκό ήταν σημαντικά. Βρισκόμουν τώρα στον τέταρτο χρόνο μου στην ομάδα. Στα τρία προηγούμενα χρόνια είχα τέσσερις προπονητές λογικό ήταν κάποιος να μη με θέλει και να έχει διαφορετική άποψη για εμένα. Έτσι αποφάσισα να αποχωρήσω. Ο Παναθηναϊκός μου άνοιξε καινούριες πόρτες.

Πιστεύω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω στην πίεση που θα υπάρχει γιατί έχω αρκετά μεγάλη εμπειρία. Αυτή τη στιγμή δεν ονειρεύομαι τη μεταγραφή μου κάποια στιγμή στο μέλλον σε ένα ακόμα μεγαλύτερο Σύλλογο. Θέλω να πετύχω στην Μάιντζ. Αυτό μετράει αυτή τη στιγμή για εμένα

".










TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ