ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ίβανσιτς: "Xαμένη η χρονιά"

Ίβανσιτς: "Xαμένη η χρονιά"
ιβανσιτς

Η φετινή σεζόν ολοκληρώνεται για τον Παναθηναϊκό στο τέλος Μαϊου και για τον Αντρέας Ίβανσιτς θεωρείται μία αποτυχημένη σεζόν.

Ο "Μότσαρτ" του Παναθηναϊκού έχει χάσει την θέση του στην 11άδα των "πρασίνων" καθώς ο Τεν Κάτε δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ο "Φίλαθλος" δηλώνει ότι ο παραγκωνισμός του δεν μπορεί να συνεχιστεί και θα πρέπει να μιλήσει με την διοίκηση σε περίπτωση που και τη νέα σεζόν παραμείνει στα αζήτητα του Ολλανδού τεχνικού.
Ο 26χρονος μέσος αναλύει τους λόγους της μέτριας χρονιάς τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Πανθηναϊκό και προτιμάει το εξωτερικό σε περίπτωση που δεν συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Τέλος, εκφράζει την αισιοδοξία του για την έξοδο των "πρασίνων" στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αποσπάσματα από την συνέντευξη:

Για τον παραγκωνισμό του: " Aν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τότε θα φερθώ ως επαγγελματίας και πρέπει να δω τι είναι καλύτερο για εμένα. Πρώτα θα ακούσω και θα μάθω τι σκέφτεται ο σύλλογος και μετά θα πάρω τις αποφάσεις μου".

Η γνώμη του για την φετινή σεζόν τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Παναθηναϊκό: " Η φετινή σεζόν είναι χαμένη. Ένας παίκτης θέλει να αγωνίζεται και να παίζει πάντα. Είναι σημαντικό για εμένα. Έχουμε πάντως πολύ μεγάλο ρόστερ και με σημαντικούς παίκτες. Ο καθένας δίνει τον καλύτερο του εαυτό του για να μπει στην 11άδα. Την απόφαση όμως την παίρνει ο προπονητής. Εγώ δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό θα κάνω και στο μέλλον. Περιμένω τις ευκαιρίες μου. Επειδή είμαι διεθνής για εμένα υπάρχει ένας λόγος παραπάνω. για να αγωνίζομαι πρέπει να έχω παιχνίδια στα πόδια μου ώστε να είμαι ξανά στην εθνική Αυστρίας.

Πρώτα ψάχνεις τα αίτια στον εαυτό σου και αντιδράς πιο επαγγελματικά, πιο φιλόδοξα στην προπόνηση. Κάνοντας, τον απολογισμό θα ήθελα να αγωνιστώ σε περισσότερα παιχνίδια. Νομίζω ότι του χρόνου θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Στο ξεκίνημα της σεζόν ο στόχος μας ήταν να πρωταγωνιστήσουμε, για αυτό και τώρα είμαστε απογοητευμένοι. Πέρσι το πρωτάθλημα κρίθηκε στο τέλος. Φέτος δεν πήραμε τα παιχνίδια που έπρεπε με θεωρητικά εύκολες ομάδες που έπρεπε να πάρουμε εντός και εκτός έδρας. Και κάναμε έτσι πολύ εύκολο το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό να το πάρει. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με εμάς αλλά και με τις υπόλοιπες ομάδες που τερμάτισαν πίσω από τον Ολυμπιακό και έκαναν εύκολο το έργοα του να πάρει το πρωτάθλημα.

Δεν συγχωρείται να χαρίζεις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός σε αντίθεση κέρδισε αυτά τα ματς με τις μικρές ομάδες

".

Οι σχέσεις του με τον Τεν Κάτε: " Eίχα την τύχη να έχω καλούς προπονητές. Ο Χίκερσμπέργκερ μου έδωσε τα περισσότερα. Έχω συνεργαστεί με τον Ματέους, τον Πεσέιρο, τον Μουνιόθ, τον Τραπατόνι και τον Τεν Κάτε. Όλοι είναι μεγάλοι προπονητές και ο καθένας έχει τα δικά του προσόντα. Οι σχέσεις μου με τον Τεν Κάτε είναι επαγγελματικές. Είχαμε πετυχημένη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά όχι στο πρωτάθλημα".

Για την "μάχη" των πλεϊ οφ: " Είμαι πεπεισμένος ότι θα κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία. Έχουμε κερδίσει και το τελευταίο ματς στην έδρα μας και μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος. Δεν θα είναι εύκολο με αντιπάλους τους ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Λάρισα. Είναι πολύ κρίσιμα τα δύο πρώτα παιχνίδια. Το πρόγραμμα όπως βγήκε είναι πολύ δύσκολο για μας, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια. Όποιος θέλει να πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να κερδίσει όλα τα ματς.

Δεν μου αρέσουν και πολύ τα πλεϊ οφ. Το πιο σωστό θα ήταν να γίνει ο απολογισμός από την κανονική περίοδο των αγώνων. Για μας είναι η ευκαρία να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μεγάλο κίνητρο αφού τερματίσαμε τρίτοι. Για μας τον σύλλογο είναι καλά τα πλεϊ οφ

".

















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ