ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβιτς: "Δεν ισχύει η πρόταση για Γιέπες"

Ίβιτς: "Δεν ισχύει η πρόταση για Γιέπες"
New Image

Στη διάψευση του δημοσιεύματος της Equipe που ήθελαν τον Ολυμπιακό να καταθέτει πρόταση για 3ετές συμβόλαιο στον μπακ της Παρί, προχώρησε ο τεχνικός διευθυντής των "ερυθρολεύκων"

Ερωτηθείς αναφορικά με το φημολογούμενο ζωηρό ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων" για τον άσο των Παριζιάνων, ο τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών, Ίλια Ίβιτς, ο οποίος παρακολούθησε την φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη (μαζί με τους Σωκράτη και Πέτρο Κόκκαλη), διέψευσε το δημοσίευμα της εφημερίδας, πως έχει κατατεθεί πρόταση στην Παρί.
"Δεν ισχύει η πρόταση", έλεγε ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής, αφήνοντας να εννοηθεί πως μόνο στην περίπτωση που βρεθεί κάτι το εξαιρετικό από την ξένη αγορά θα γίνει κίνηση για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Ο Λουά Λούα "εκλεκτός" των οπαδών
Εν τω μεταξύ, σε δημοσκόπηση που έγινε σε φόρουμ του διαδικτύου ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού, για το ποιος θα πετύχει το πρώτο γκολ της χρονιάς (με την πρεμιέρα να είναι ως γνωστόν με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο), τις περισσότερες προτιμήσεις συγκεντρώνει ο Λούα Λούα, με το 54% να πιστεύει πως ο διεθνής επιθετικός με την Εθνική Κονγκό είναι αυτός που θα ανοίξει το λογαριασμό των γκολ για τους πρωταθλητές Ελλάδας τη φετινή σεζόν.

Δεύτερος σε προτιμήσεις έρχεται ο Λιονέλ Νούνιες με ποσοστό 11%, ενώ την τρίτη θέση μοιράζονται οι Λουτσιάνο Γκαλέτι και Ιεροκλής Στολτίδης με 8%.

Οι δύο παίκτες που προορίζονται για την κορυφή της επίθεσης, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Μιχάλης Κωνσταντίνου παίρνουν το 4% των προτιμήσεων των φιλάθλων του Ολυμπιακού, ενώ υπάρχει και ένα ποσοστό γύρω στο 3% για τον αρχηγό Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος όμως έχει τεθεί νοκ-άουτ από την πρεμιέρα, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμου.

* Τη Δευτέρα (27/8), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό, σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί, κεκλεισμένων των θυρών για τους φιλάθλους, στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00.

* Το πρωΐ της Κυριακής (26/8), η ομάδα νέων του Ολυμπιακού νίκησε την Ντινάμο Κιέβου με 5-4 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 0-0) και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά, που διοργάνωσε η Σαχτάρ στο Ντόνετσκ. Στον τελικό, η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε με σκορ 3-0 από τη διοργανώτρια Σαχτάρ Ντόνετσκ, όμως δεν παύει να αποτελεί μία σημαντική επιτυχία για το "νέο αίμα" του Ολυμπιακού.











TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ