ΑΡΗΣ

Ίβιτς: "Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον Άρη, είναι απαραίτητο να κρατήσουμε στην άμυνα"

Ίβιτς: "Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον Άρη, είναι απαραίτητο να κρατήσουμε στην άμυνα"
PRINTSCREEN

Ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Άρη  (4/8, 20:00, Novasports Prime, LIVE SPORT24) τόνισε πως τρέφει μεγάλο σεβασμό στους κιτρίνους.

Ο Άρης το βράδυ της Πέμπτης (4/8, 20:00, Novasports Prime, LIVE SPORT24) αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στο μεγάλο σεβασμό που τρέφει για τους κίτρινους, ενώ τόνισε πως ο Ζαχάβι θα είναι έτοιμος.

Οι δηλώσεις του Ίβιτς:

Για το ματς με τον Άρη: "Ζω στη Θεσσαλονίκη, είναι το σπίτι μου και φυσικά παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα. Γνωρίζω τον Άρη και το στιλ παιχνιδιού του. Το καλοκαίρι αντικατέστησε επτά - οκτώ παίκτες και ενίσχυσε τον εαυτό του με ποιοτικούς παίκτες. Ο περσινός Άρης ήταν ίσως ο καλύτερος των τελευταίων 20-30 χρόνων.

Έχουμε μεγάλο σεβασμό, γιατί έχει παρουσιάσει εξέλιξη από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο τωρινός ιδιοκτήτης αλλά θέλουμε να τους κερδίσουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε στην άμυνα και να είμαστε συνεπείς στη διατήρηση της αγωνιστικής κατάστασή μας".

Για την ενίσχυση της ομάδας του: "Δεν είναι τόσο εύκολο να πείσεις τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Κάναμε δύο-τρεις κινήσεις και την τελευταία στιγμή οι ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν για διαφορετικούς λόγους. Θέλουμε να ενισχυθούμε σε συγκεκριμένες θέσεις. Εγώ είμαι ο πρώτος που θέλει να ενισχυθεί η ομάδα αλλά δεν θα φέρω έναν παίκτη έτσι για να πω ότι έφερα".

Για το αν θα παίξει ο Ζαχάβι: "Ο Ζαχάβι θα παίξει και περιμένουμε να είναι έτοιμος. Όλα είναι πιθανά. Με εξαίρεση τον Γιαγκόν και τον Πιβέν οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ