ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβιτς: "Μετεγγραφές τέλος"

Ίβιτς: "Μετεγγραφές τέλος"
Ίβιτς

Ο Ίλια Ίβιτς υποστήριξε πως οι μετεγγραφές ολοκληρώθηκαν. Στην Εθνική Αργεντινής ο Λεντέσμα

Η πληροφορία υπήρχε, απλά επιβεβαιώθηκε από τα αρμόδια χείλη... " Νομίζω ότι οι μετεγγραφές έχουν τελειώσει", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, αν και άφησε ένα πολύ μικρό παράθυρο με τη λέξη "νομίζω".

Aπό την πλευρά του, ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας, Τάκης Λεμονής, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό: " Είναι πολύ άτοπο και όχι το καλύτερο να μιλήσουμε για το παιχνίδι. ’Ολοι, βέβαια, δουλεύουμε, αλλά η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους που χάθηκαν, στις οικογένειες που έχουν υποστεί τις συνέπειες και στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα απ' όλη αυτή την καταστροφή. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου πρέπει να ευαισθητοποιηθεί, ώστε να βοηθήσει όσο μπορεί, με όσες δυνάμεις διαθέτει.

Η ίδια η ομάδα μας, ο Ολυμπιακός, έχει κάνει κάποιες κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Αλλά το ζητούμενο είναι να μην ευαισθητοποιηθεί μόνο ο κόσμος του ποδοσφαίρου, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι. Η ζωή δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Αυτά που συμβαίνουν σε όλη την Ελλάδα αποτελούν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στο Ρέντη. Όλοι στην ομάδα, ανεξάρτητα με το χρώμα, τη θρησκεία και την πατρίδα του καθενός, έχουν ευαισθητοποιηθεί και η σκέψη τους δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τα γεγονότα

".

O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Λεωνίδας Παναγόπουλος, που κατάγεται από τη Ζαχάρω, τόνισε: " Τέτοιες καταστάσεις, όπως αυτές που συμβαίνουν στην περιοχή μου, είναι πολύ δύσκολες. Όπως και να έχει, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι.

Εγώ προσπάθησα να έχω το μυαλό μου στο ματς. Συλλυπητήρια από μένα και τους συμπαίκτες μου στις οικογένειες των θυμάτων. Εκφράζουμε τη συμπόνοια μας και θα δείξουμε τη συμπαράστασή μας με το φιλικό που θα πραγματοποιήσουμε. Ρωτούν και οι ξένοι τι έχει γίνει, αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν όπως εμείς οι Έλληνες"

.

*Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής ενημέρωσε την ΠΑΕ για την κλήση του Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα, στην Εθνική της ομάδα. Η κλήση αφορά το φιλικό παιχνίδι Αυστραλία-Αργεντινή που θα γίνει στη Μελβούρνη στις 11/9 και τα επίσημα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, με τη Χιλή και τη Βενεζουέλα τα οποία θα γίνουν στις 13 και 16/10/2007.

*Η Πολωνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενημέρωσε την ΠΑΕ για την κλήση του Μίχαλ Ζεβλάκοφ στην Εθνική της ομάδα. Η κλήση αφορά τα παιχνίδια Πορτογαλία-Πολωνία και Φιλανδία-Πολωνία, τα οποία θα γίνουν στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2008, στις 8/9 (Λισσαβώνα) και 12/9 (Ελσίνκι).

*Σε αναζήτηση αντιπάλου βρίσκεται ο πειραϊκός σύλλογος, είτε από την Ελλάδα, είτε από το εξωτερικό, για το φιλικό παιχνίδι που θα γίνει προς ενίσχυση των πυρόπληκτων στη Ζαχάρω Ηλείας. Το συγκεκριμένο ματς θα διεξαχθεί πιθανότατα στις 12 Σεπτεμβρίου.









TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ