ΑΡΗΣ

Ίβιτς: "Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για το Κύπελλο"

Ίβιτς: "Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για το Κύπελλο"
ιβιτς

Η 4άρα σκόρπισε χαμόγελα, όμως όλοι σκέφτονται τον τελικό με τον ΟΣΦΠ. Ίβιτς: ''Όλα για τον τίτλο'' (video)

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φρόντισε με την λήξη του χθεσινού αγώνα και μάλιστα δημόσια στις δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου να προσγειώσει τους παίκτες του εν όψει του μεγάλου ραντεβού που τους περιμένει σε εννέα πλέον μέρες από σήμερα. Ο «Ντούσκο» με τον τρόπο αυτό θέλει πολύ απλά να αποφύγει τυχόν χαλάρωση στους ποδοσφαιριστές του εν όψει και των δύο τελευταίων παιχνιδιών για τα πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο. Για τον Βλάνταν Ίβιτς πάντως το χθεσινό 4-0 επί της πρώην ομάδας του της ΑΕΚ ήταν σίγουρα το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια του όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του λέγοντας:

" Σίγουρα η νίκη μας επί της ΑΕΚ αλλά και η εμφάνιση μας ήταν το καλύτερο δώρο για μένα σε ένα παιχνίδι όπου αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ. Μπορεί η ΑΕΚ να είναι η προηγούμενη μου ομάδα ωστόσο η αλήθεια είναι αυτή. Σε όλα τα παιχνίδια που δώσαμε φέτος με την ΑΕΚ παίξαμε καλύτερα και αξίζαμε παραπάνω από αυτά που πήραμε", ενώ αναφερόμενος στο 4-0 τόνισε πως: " Είμαστε χαρούμενοι για την εμφάνιση μας και για την νίκη. Μάλιστα θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ, καθώς είχαμε τις ευκαιρίες ωστόσο καταφέραμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο".

Ο Ίβιτς παραδέχθηκε σε εκείνο το σημείο πως το μυαλό όλων στον Άρη δεν είναι στην συνέχεια των πλέι οφ αλλά στον τελικό της 17ης Μαΐου με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο hellas online δηλώνοντας πως:

" Εμείς δεν έχουμε κάποιον ενδιαφέρον στα πλέι οφ κι απλά προετοιμαζόμαστε για τον τελικό του Κυπέλλου. Θέλουμε όμως να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο σε αυτά τα παιχνίδια όπως συνέβη με την ΑΕΚ και θα προσπαθήσουμε και στα δύο εναπομείναντα για την νίκη. Θα αγωνιστούμε για το γόητρο και την αξιοπρέπεια μας. Όσον αφορά τον τελικό τον σκεφτόμαστε και όπως είπα και πριν προετοιμαζόμαστε για αυτόν. Θέλουμε πολύ αυτό το κύπελλο για μας, την ιστορία της ομάδας μας και τους φιλάθλους μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το κατακτήσουμε", με τον Ίβιτς σε σχετική ερώτηση να μην θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο για την απομάκρυνση του αδερφού του Ίλια από τον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά του ο Νάτσο Γκαρσία τόνισε πως: " Μετά από μια τέτοια νίκη και εμφάνιση δεν μπορεί παρά να είμαστε μόνο ικανοποιημένοι. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και καταφέραμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Σίγουρα μετά το 4-0 μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Κρατάμε όμως τα καλά της νίκης αυτής και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας στα πλέι οφ", για να καταλήξει αναφερόμενος στα δύο τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ με Παναθηναϊκό και Πανιώνιο πριν τον τελικό της 17ης Μαΐου επισημαίνοντας πως: " Μπορεί να μην έχουμε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο στα παιχνίδια που απομένουν με Παναθηναϊκό και Πανιώνιο θα παίξουμε για την νίκη".

Γκολ και φάσεις από το ματς Άρης-ΑΕΚ 4-0













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ