ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

K.Ρονάλντο: "Αξίζω 100 εκ.ευρώ"

K.Ρονάλντο: "Αξίζω 100 εκ.ευρώ"
Κ.Ρονάλντο

Την άποψη πως μερικοί παίκτες είναι ξεχωριστοί και αξίζουν παραπάνω από 100 εκ.ευρώ εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Κ.Ρονάλντο

Την άποψη αυτή φαίνεται να συμμερίζεται και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον κάτοχο της "Χρυσής Μπάλας" για το 2008 αλλά και κορυφαίο ποδοσφαιριστή με βάση την ψηφοφορία της FIFA, να υποστηρίζει πως είναι θέμα χρόνου μέχρι κάποιος σύλλογος να σπάσει το φράγμα των 100 εκ.ευρώ για να πάρει κάποιο τοπ-όνομα, όπως αυτός.
"Οι ξεχωριστοί παίκτες ίσως αξίζουν ακόμα περισσότερα χρήματα από 100 εκ.ευρώ. Συμφωνώ με αυτό. Όταν είσαι καλός, όταν είσαι ξεχωριστός, είσαι ακριβότερος από μερικούς άλλους. Αυτό είναι φυσιολογικό.

Είναι σαν τα αυτοκίνητα. Μερικά αυτοκίνητα είναι καλύτερα από άλλα, για αυτό είναι ακριβότερα. Το ίδιο συμβαίνει και με τους παίκτες. Όμως αυτό είναι μόνο γνώμη μου", τόνισε ο Πορτογάλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αγγλική "Mirror", βαθμολογώντας με 9 τον εαυτό του ως ποδοσφαιριστή με άριστα το 10.

"Δεν μπορώ να πω 10, οπότε θα πω 9. Νομίζω ότι μπορώ να παρουσιάσω βελτίωση. Το 10 είναι το μάξιμουμ και δεν έχω φτάσει το μάξιμουμ ακόμα, οπότε θα έβαζα στον εαυτό μου 9. Ελπίζω ότι θα φτάσω το 10 σύντομα.

Η πρόκληση για μένα είναι να βελτιώνομαι συνέχεια. Θα πρέπει να προσπαθήσεις για να το πετύχεις αυτό. Εάν δεν προσπαθήσεις, δεν θα κερδίσεις τίποτα. Θα προσπαθήσω να είμαι όσο καλός ήμουν πέρυσι όμως είναι δύσκολο.

Κάποιες καταστάσεις ήταν εναντίον μου, όπως ο τραυματισμός μου στο ξεκίνημα της σεζόν, όμως δεν θέλω να το σκέφτομαι. Η φόρμα μου αρχίζει να επανέρχεται και η ομάδα νικάει. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Φέτος πάντως θα με βαθμολογούσα με 8".








TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ