ΑΓΓΛΙΑ

Κ.Ρονάλντο: "Δύσκολη η ζωή του σταρ"

Κ.Ρονάλντο: "Δύσκολη η ζωή του σταρ"
New Image

Για την υπερβολική πίεση που ασκείται στους παίκτες-σταρ αλλά και στην λανθασμένη εικόνα που έχει χτίσει ο κόσμος για αυτούς, μίλησε ο Πορτογάλος μέσος της Γιουνάιτεντ

Με συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Hello", ο Πορτογάλος παίκτης, που είναι ταυτόχρονα ένας από τους πλέον αγαπημένους των γυναικών, υποστήριξε ότι η ζωή ενός σταρ περιλαμβάνει αρκετή μοναξιά, που δεν μπορούν να την αντιληφθούν αυτοί που είναι μακριά και τον παρακολουθούν μόνο στο γήπεδο.
"Ο πολύς κόσμος νομίζει ότι οι παίκτες γυρίζουν όλο τον κόσμο κάθε μέρα και ξοδεύουν χρήματα για να φλερτάρουν τις γυναίκες, και είναι δύσκολο να τους αλλάξει κανείς αυτή την άποψη.

Όμως το να ζεις με όλη αυτή την πίεση και να είσαι ποδοσφαιριστής διάσημος με αναγνωρισιμότητα, είναι κάτι πραγματικά δύσκολο",

τόνισε ο Πορτογάλος άσος και συνέχισε:

"Δίνουμε συνεχώς εξετάσεις και πολλές φορές η εικόνα που βλέπουμε δεν είναι αυτή που υπάρχει και πίσω.

Συχνά υποφέρουμε από μοναξιά και δεν αισθανόμαστε σιγουριά σε κάνενα μέρος, καθώς εξαιτίας των προνομίων που έχουμε και των υψηλών μισθών μας, συχνά καταλήγουμε να είμαστε αντιπαθητικοί στον κόσμο".



Όσο για την προσωπική του ζωή, η οποία μπήκε στο στόχαστρο του Τύπου το τελευταίο διάστημα μετά τις αποκαλύψεις για το πάρτι που διοργάνωσε στη βίλα του με την παρουσία πέντε ιερόδουλων, δήλωσε:

"Η υπερβολική έκθεσή μου στα μίντια με αναγκάζει να είμαι επιφυλακτικός με τις κοπέλες που βγαίνω. Έχω μάθει πάντως να αγνοώ αυτά που γράφει ο Τύπος.

Μία κοπέλα δεν χρειάζεται να είναι διάσημη για να μου αρέσει, αυτό που κοιτάζω είναι η εσωτερική ομορφιά και η αισθητική, η τέλεια γυναίκα για μένα είναι η Αντζελίνα Τζολί.

Θα ήθελα να παντρευτώ, πιθανότατα όταν θα είμαι 30 ετών, όμως δεν έχω ακόμα συναντήσει το ταίρι μου".






Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως σύμφωνα με τους υπολογισμούς, η προσωπικη περιουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο, που είναι μόλις 22 ετών ανέρχεται στα 60 εκ.ευρώ, κάτι που κάνει πολλούς να θέλουν να έχουν τη δική του... δυστυχία!







TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ