ΑΓΓΛΙΑ

Κ.Ρονάλντο: "Πάω Ιταλία για τις γυναίκες"!

Κ.Ρονάλντο: "Πάω Ιταλία για τις γυναίκες"!
Κ.Ρονάλντο

Με κολακευτικά λόγια για το ιταλικό ποδόσφαιρο αλλά και για τις... σέξι Ιταλίδες μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τορινέζικη εφημερίδα "Tuttosport" ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου 2008 μίλησε με πολύ καλά λόγια για το ιταλικό ποδόσφαιρο, ενώ εξομολογήθηκε ότι θα μπορούσε κάποια στιγμή να αγωνιστεί στη χώρα όπου έχει τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο!
"Αν θα παίξω ποτέ στην Ιταλία; Ποτέ μην λες ποτέ στη ζωή. Ταξιδεύω με ευχαρίστηση στην Ιταλία, όπως έκανα το περασμένο καλοκαίρι, γιατί στην Ιταλία υπάρχουν οι ωραιότερες και οι πιο σέξι κοπέλες στον κόσμο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο και συνέχισε:

"Πέρα από την όποια διάθεση για χιούμορ, θαυμάζω πραγματικά το ποδόσφαιρό σας, είστε οι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Ειδικότερα, μου αρέσει ο Ντελ Πιέρο, είναι μοναδικός και εξαιρετικός παίκτης, ένας αληθινός επαγγελματίας για όλους τους ανθρώπους που αγαπούν αυτό το άθλημα".

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αποκάλυψε επίσης ότι είχε βρεθεί πολυ κοντά στο να μεταγραφεί στην Ίντερ πριν τον "αρπάξει" η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας το καλοκαίρι του 2003.

"Ναι, ήμουν κοντά στο να μετακινηθώ στην Ίντερ, ωστόσο ενδιαφέρον για μένα είχαν δείξει Άρσεναλ και Γιουβέντους. Ο Σουάρες (σκάουτ της Ίντερ) ήρθε στη Λισσαβώνα για μένα αλλά ο μάνατζέρ μου, Ζόρζε Μέντες, μου είπε ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με ήθελε με κάθε κοστος".






TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ