ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κ17 Φινλανδία - Ελλάδα 2-0: Φιλική ήττα για τη γαλανόλευκη

Κ17 Φινλανδία - Ελλάδα 2-0: Φιλική ήττα για τη γαλανόλευκη
PRINT SCREEN

Η Εθνική Κ17 ηττήθηκε 2-0 από τη Φινλανδία εκτός έδρας σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πρώτη προκριματική φάση του Euro u17.

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της Φινλανδίας σε φιλική αναμέτρηση η οποία διεξήχθη στην Jari Litmanen Areena, στο πλαίσιο προετοιμασίας των δύο ομάδων για την 1η πρώτη προκριματική φάση του EURO U-17 τον προσεχή Νοέμβριο.

Η Φινλανδία προηγήθηκε στο 26ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κατζ. Η Εθνική Ομάδα πίεσε για την ισοφάριση, όμως στο 34ο λεπτό ο Σίλεν απομάκρυνε το σουτ του Λάβδα από τη μικρή περιοχή, ενώ στη συνέχεια της φάσης το διαγώνιο σουτ του Σιώζιου κατέληξε λίγο άουτ. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου (41') η Φινλανδία διεύρυνε το προβάδισμα της με κοντινή κεφαλιά του Πάλμουλα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τίτινεν.

Στο 2ο ημίχρονο η Εθνική δημιούργησε ευκαιρίες για να μειώσει, όμως το σκορ δεν διαφοροποιήθηκε ως το τέλος της αναμέτρησης. Στις σημαντικότερες εξ αυτών ο Κρομμύδας νικήθηκε από τον Σίλεν στο 47΄, ενώ το σουτ του ίδιου παίκτη από τη μεγάλη περιοχή στο 54' κατέληξε λίγο άουτ.

Ελλάδα (Βασίλης Παπαδάκης): Νικολαΐδης, Αβραμούλης, Μόκρης, Λάβδας, Χριστόπουλος, Μωϋσιάδης, Θεοχάρης, Σιώζιος, Κρομμύδας, Σιδηρόπολος, Κάπελλας.

Αγωνίστηκαν και οι: Σουβλατζής, Μηνασίδης, Βασιλάκος, Χνάρης, Ιωάννου, Τσιώκος, Βύντρα.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες εκ νέου την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 12:00, στο ίδιο γήπεδο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ