ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κ21 Νησιά Φερόε - Ελλάδα 0-4: Ήταν καταιγιστική και συνεχίζει να ελπίζει για τα τελικά του Euro

Ο Κούτσιας πανηγυρίζει γκολ του στο Ελλάδα - Κροατία
Ο Κούτσιας πανηγυρίζει γκολ του στο Ελλάδα - Κροατία EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Ελπίδων επικράτησε 4-0 των Νησιών Φερόε εκτός έδρας και συνεχίζει να παλεύει για την 2η θέση, με την ελπίδα να βρεθεί στην τελική φάση του Euro Κ21.

Η Εθνική Ελπίδων ήταν καταιγιστική στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Euro Κ21 στο ντεμπούτο του Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο. Η Ελλάδα πήρε το διπλό, επικρατώντας 4-0 και συνεχίζει να δίνει τη μάχη της για την δεύτερη θέση.

Συγκεκριμένα, η Εθνική Κ21 έφτασε τους 17 πόντους και πέρασε πάνω από την Κροατία στην δεύτερη θέση, αλλά με αγώνα παραπάνω. Έτσι, όλα δείχνουν πως ο αγώνας με τους Κροάτες εκτός έδρας στις 15 Οκτωβρίου θα έχει χαρακτήρα "τελικού".

Όσον αφορά το ματς με τα Νησιά Φερόε, ο Κουρφαλίδης άνοιξε το σκορ στο 13', με τον Κωστή στο 22ο λεπτό να διπλασιάζει τα τέρματα για την Εθνική. Ο Κούτσιας πέτυχε το 3-0 στο 50', ενώ ο Νιάρχος στο 65' διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

*Στην τελική φάση προκρίνονται απευθείας οι πρώτοι του κάθε ομίλου, όπως και οι τρεις κορυφαίοι δεύτεροι. Οι υπόλοιπες έξι ομάδες θα αγωνιστούν στα μπαράζ για τα τελευταία τρία "εισιτήρια".

Τα επόμενα παιχνίδια του ομίλου:

  • 11/10, Νησιά Φερόε - Πορτογαλία
  • 11/10, Κροατία - Ανδόρα
  • 15/10, Ανδόρα - Πορτογαλία
  • 15/10, Κροατία - Ελλάδα
  • 15/10, Φερόε - Λευκορωσία
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ