ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κ21 Σλοβακία - Ελλάδα 2-1: Φιλική ήττα πριν από την κρίσιμη μάχη με την Κροατία

Κ21 Σλοβακία - Ελλάδα 2-1: Φιλική ήττα πριν από την κρίσιμη μάχη με την Κροατία
INTIME SPORTS

Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε 2-1 από τη Σλοβακία σε φιλική αναμέτρηση, λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη εκτός έδρας μάχη κόντρα στην Κροατία για την πρόκριση στο Euro.

Η Εθνική Ελπίδων έπαιξε φιλική αναμέτρηση με την Σλοβακία εκτός έδρας. Η Ελλάδα ηττήθηκε 2-1 σ' ένα ματς που όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο μέρος.

Ο Γκάιδος άνοιξε το σκορ για τους Σλοβάκους στο 56ο λεπτό, με τον Μπάμπη Κωστούλα να πετυχαίνει την ισοφάριση στο 84' με υπέροχο ψιλοκρεμαστό. Ο Ντόμινικ Γιάβορτσεκ στο 88' έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, ενώ η εικόνα της Ελλάδας ήταν θετική, καθώς είχε ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο μέρος.

Θυμίζουμε πως στις 15 Οκτωβρίου, η Ελλάδα φιλοξενείται από την Κροατία σ' ένα κρίσιμο παιχνίδι για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ (Γιάσοσλαβ Κέντος): Μπέλκο, Κόπασεκ, Γιάβορτσεκ, Κόζα, Σελέτσκι (60’ Σίκουλα), Μ. Σάουερ (60’ Σβιντέρσκι), Νέμπιλα, Γκάιντος (78’ Βεζελόφσκι), Κάπραλικ (78’ Σπατσίλ), Μαρσέλι (60’ Λ. Σάουερ), Γιαμπόρ (60’ Γκρίγκερ).

ΕΛΛΑΔΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Μπαλωμένος (46’ Γραμματικάκης, 70’ Αγγελόπουλος), Κουτσογούλας (46’ Τασιούρας), Τόλης, Κωστής, Αποστολόπουλος (46’ Κίτσος), Δαρέλας (46’ Αποστολάκης, 70’ Καλοσκάμης), Μουζακίτης (62’ Μεταξάς), Νιάρχος (46’ Κωστούλας), Κουρφαλίδης (46’ Μπακούλας), Ζουγλής (62’ Μπελεβώνης), Κούτσιας (46’ Τζίμας).

*Στην τελική φάση προκρίνονται απευθείας οι πρώτοι του κάθε ομίλου, όπως και οι τρεις κορυφαίοι δεύτεροι. Οι υπόλοιπες έξι ομάδες θα αγωνιστούν στα μπαράζ για τα τελευταία τρία "εισιτήρια".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ