ΑΡΗΣ

Και Άρκα και επιθετικός

Και Άρκα και επιθετικός

Την ίδια ώρα που οι φίλαθλοι του Άρη περιμένουν πως και πως το πρώτο παιχνίδι με την Αούστρια Βιέννης το απόγευμα της Τρίτης (17/08, 19:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ σε συνεργασία με την διοίκηση της ΠΑΕ συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για την εύρεση ενός αριστερού χαφ και ενός επιθετικού.

Για την περίπτωση του αριστερού χαφ στο προσκήνιο τα τελευταία 24ωρα φαίνεται να έχει επιστρέψει το όνομα του Αργεντινού Χούλιο Άρκα της αγγλικής Μίντλεσμπρο. Ένας ποδοσφαιριστής που στις αρχές του καλοκαιριού είχε απασχολήσει εκ νέου όταν και είχε προταθεί χωρίς όμως σε εκείνο το χρονικό σημείο το φλερτ να προχωρήσει σε γάμο.

Κάτι όμως που δεν αποκλείεται να γίνει τώρα με τον Άρκα να παραμένει διαθέσιμος αλλά και την αισιοδοξία από τα μέσα της εβδομάδας να είναι διάχυτη στις τάξεις των διοικούντων της ΠΑΕ Άρης από το ότι εισέπρατταν από την πορεία των συζητήσεων.

Όπως και να έχει ο έμπειρος Αργεντινός με θητεία την τελευταία δεκαετία στην Αγγλία σε Σάντερλαντ το διάστημα 2000-2006, όταν και άφησε πίσω του τους Αργεντίνος Τζούνιορς, για να μεταπηδήσει ακολούθως στην Μίντλεσμπρο δείχνει να αποτελεί την Νο1 επιλογή του Κούπερ την στιγμή αυτή.

Κι όλα αυτά σε μία θέση όπου μετά την απόφαση του Αργεντινού τεχνικού να μην υπολογίζει στα πλάνα του τον διεθνή με τις ΗΠΑ, Φρέντι Αντού, ο μόνος που έχει απομείνει να είναι ουσιαστικά ο Ισπανός Τόνι Κάλβο.

Εκτός της περίπτωσης του Άρκα πάντως στον Άρη δείχνουν αποφασισμένοι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, στο τέλος του μήνα, να κινηθούν για την απόκτηση και ενός επιθετικού παρά το γεγονός ότι βγήκε έφθασε η μπλε κάρτα του Ρουίς. Εξέλιξη που έθεσε τον διεθνή από την Γουατεμάλα επιθετικό στην διάθεση του Κούπερ. Σε μία κίνηση που φανερώνει την επιθυμία του Αργεντινού τεχνικού του Άρη να διαθέτει μία ακόμη λύση μαζί με τους Κόκε και Τσέζαρεκ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ