ΑΡΗΣ

Και δεύτερη προσφυγή από τον Κατίδη

Και δεύτερη προσφυγή από τον Κατίδη
INTIME SPORTS

Σε κατάθεση δεύτερης προσφυγής κατά της ΠΑΕ Άρης προχώρησε ο Γιώργος Κατίδης κάνοντας ξεκάθαρη την επιθυμία του αποχώρησης από το ρόστερ

Και δεύτερη προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης κατέθεσε ο Γιώργος Κατίδης κάνοντας ξεκάθαρη την επιθυμία του αποχώρησης από το ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μία προσφυγή που ουσιαστικά ήταν συμπληρωματική της πρώτης, αφού μέσω αυτής ζητάει και την τελευταία δόση του φετινού του συμβολαίου ύψους 5.000 ευρώ αλλά και τα χρήματα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μία δόση που δεν είχε συμπεριληφθεί στην πρώτη προσφυγή που είχε καταθέσει ο Κατίδης ενώ και με τα χρήματα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου φέρεται να ανεβάζουνε την συνολική απαίτηση του 19χρονου διεθνή μέσου από την ΠΑΕ Άρης στις 45.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης μετά την κατάθεση της πρώτης προσφυγής του Κατίδη την είχε χαρακτηρίσει ως καταχρηστική δια του προέδρου της, Αθανάσιου Αθανασιάδη. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας εξάλλου είχε γίνει προσπάθεια από τον διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ, Αντώνη Ζαμπέτα, για απόσυρση της προσφυγής του.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στην Αλκμήνης υποστηρίζουνε την Δευτέρα που είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της πρώτης προσφυγής του Κατίδη θα προσκομίσουνε ενώπιον της επιτροπής όλα τα παραστατικά που θα αποδεικνύουνε ότι του έχουνε καταβληθεί τα ποσά στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

Σε μία εκδίκαση όπου η πλευρά της ΠΑΕ Άρης έχει το δικαίωμα και δεν αποκλείεται να το πράξει να ζητήσει και να πάρει αναβολή, μίας εβδομάδας, όπως είχε κάνει και στις περιπτώσεις των Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ και Σηφάκη.

Σε ένα καρέ περιπτώσεων όπου οι Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ όλες οι ενδείξεις συνηγορούνε πως είναι θέμα ημερών να μείνουνε ελεύθεροι ενώ όσον αφορά τον Σηφάκη το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ