ΠΑΟΚ

Και επίσημα διαζύγιο με Ουντέζε

Και επίσημα διαζύγιο με Ουντέζε
Ουντέζε

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι λύθηκε με κοινή συναίνεση το συμβόλαιό με τον Ουντέζε

Ο Ουντέζε μπορεί να είχε επιστρέψει το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών ωστόσο σήμερα και λίγους μόλις μήνες μετά αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής είχε δεχθεί την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να λύσει το συμβόλαιό του με ένα συγκεκριμένο ποσό που θα εισπράξει άμεσα μάλιστα ως αποζημίωση. Με τον τρόπο αυτό θα επέλθει ένα διαζύγιο χωρίς οι σχέσεις των δυο πλευρών να φθάσουν στα άκρα.

Όπως δηλαδή θα μπορούσε να είχε συμβεί μετά το ταξίδι του Ουντέζε στην Νιγηρία με την καλή διάθεση που υπήρξε από πλευράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που με την σειρά της θα απελευθερωθεί από ένα μεγάλο ποσό.

Στο μεταξύ εντός των ημερών αναμένονται εισηγήσεις από πλευράς του Φερνάντο Σάντος για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Πορτογαλία καθώς τις προηγούμενες μέρες που βρέθηκε στην πατρίδα του είχε κάποιες καθοριστικές επαφές.

Ωστόσο ο ίδιος φρόντισε στην σημερινή του Συνέντευξη Τύπου εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής (30/12, 19:00) στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να ξεκαθαρίσει ότι αν είναι να αποκτηθεί θα αποκτηθεί παίκτης μόνο αναγκαίος για τον ΠΑΟΚ.

Κάλεσμα για Στεφανίδη



H ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της καλεί τους φίλους της ομάδας να συμπαρασταθούν σε έναν από τους πιο δραστήριους οπαδούς του συλλόγου, τον Γιώργο Στεφανίδη, ο οποίος νοσηλεύεται με πρόβλημα υγείας και χρειάζεται αίμα.

Όποιος επιθυμεί να δώσει αίμα, μπορεί να το κάνει σε οποιοδήποτε κέντρο αιμοδοσίας στην Ελλάδα, ζητώντας αυτό να παραδοθεί στο Κέντρο Αιμοδοσίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, για τον Γιώργο Στεφανίδη.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ