ΑΡΗΣ

Και επίσημα με Μπόλτον και Μπριζ

Και επίσημα με Μπόλτον και Μπριζ
αρης πανηγυρικο

H ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τα δύο πρώτα της φιλικά παιχνίδια επί ελληνικού εδάφους για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Tο πρώτο ματς θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 4 Αυγούστου με ώρα έναρξης στις 21:00 με αντίπαλο την αγγλική Μπόλτον, με την οποία ο Άρης αναδείχτηκε ισόπαλος φέτος με σκορ 1-1 στο «Ρίμποκ Στέιντιουμ» στους ομίλους του κυπέλλου UEFA. Ο Άρης είχε προηγηθεί με γκολ του Κάλβο, αλλά οι Άγγλοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του αγώνα με γκολ του Γιαννακόπουλου.
Η Μπόλτον τερμάτισε στη 16η θέση του Πρέμιερ Λιγκ. Προπονητής της είναι ο Γκάρι Μέγκσον, ενώ πρώτο της μεταγραφικό απόκτημα είναι ο 20χρονος μέσος Φαμπρίς Μουάμπα, διεθνής με την U-21 της Αγγλίας.

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 7 Αυγούστου στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 21:00 κόντρα στη βελγική Κλαμπ Μπριζ και ουσιαστικά θα είναι το τελευταίο τεστ, πριν από το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι για το κύπελλο UEFA.

Προπονητής των Βέλγων είναι ο Τζάκι Ματάισεν. Η Μπριζ κατετάγη τρίτη στη βαθμολογία στο τελευταίο βελγικό πρωτάθλημα πίσω από τη Σταντάρ και την Αντερλεχτ και μερικά από τα μεγάλα της αστέρια είναι ο Γουέσλι Σονκ, ο Ιβάν Λέκο, ο Τζόναθαν Μπλοντέλ.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ