ΑΕΚ

Και Μπάρκα και Λορία η ΑΕΚ

Και Μπάρκα και Λορία η ΑΕΚ
Μπάρκας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία και με τον διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα Βασίλη Μπάρκα, αλλά και με τον διεθνή Γεωργιανό, Γκιόργκι Λορία.

Μεταγραφικό μπαράζ ενίσχυσης για την θέση του τερματοφύλακα κάνει τις τελευταίες ώρες η ΑΕΚ. Πρώτα ήρθε σε συμφωνία με τον Γκιόργκι Λορία και κατόπιν έκλεισε και τον Βασίλη Μπάρκα. Το Sport24 πρώτο σας είχε αποκαλύψει για την συμφωνία που ήταν έτοιμη να κλείσει ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο για τον νεαρό διεθνή τερματοφύλακα.

Όπως και εγένετο την Τετάρτη (8/6). Η Ένωση τα βρήκε σε όλα και με την ομάδα του Περιστερίου και με τον ποδοσφαιριστή. Όμως το επικρατέστερο σενάριο είναι πως ο Μπάρκας θα μετακομίσει στην ΑΕΚ από το επόμενο καλοκαίρι. Άλλωστε στην ΑΕΚ ήδη υπάρχει ο Ανέστης και πλέον και ο Λορία. Βεβαίως αυτό είναι κάτι που μένει να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Πάντως η αρχική σκέψη, είναι να αποτελέσει ο Μπάρκας μια κίνηση επένδυσης για την ΑΕΚ. " Στο θέμα του Μπάρκα υπάρχει σημερινή συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ και θα παραχωρηθεί στην ΑΕΚ. Πήρατε και την είδηση..." δήλωσε ο Γιώργος Σπανός στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα εισιτήρια διαρκείας του Ατρομήτου.

Συμφωνία με Λορία

Ήδη από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Τιμούρ Κετσπάγια την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, η υπόθεση τερματοφύλακα ήταν αυτή που θα "έτρεχε" ο ίδιος. Και αυτό διότι ο Γεωργιανός τεχνικός πρότεινε την περίπτωση του Γκιόργκι Λορία. Όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24, ο διεθνής Γεωργιανός ήταν ο πρώτος στόχος για την ΑΕΚ, αλλά πλέον οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια.

Ο Κετσπάγια βρίσκεται στην Κύπρο και είχε επαφές με τον Λόρια και κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία. Άλλωστε οι δυο τους γνωρίζονται καλά από την εθνική ομάδα της Γεωργίας. Ο Λόρια μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες από την ρωσική Κρίλια και κατόπιν θα έρθει στην Αθήνα για να κλείσει και το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του στην ΑΕΚ. Εκτός βέβαια, αν υπάρξει ανατροπή της τελευταίας στιγμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο "άσος" και οι... φορ
Κετσπάγια: "Θα σεβαστούμε ότι ο Καρλάο έχει συμβόλαιο"
Συνεχίζει στην Κ20 ο Μανωλάς
Πρόστιμο 20.000 ευρώ από την ΕΠΟ
Συμφωνία με Λορία

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ