ΑΡΗΣ

Και Μπουαζά, και Φερνάντεζ

Και Μπουαζά, και Φερνάντεζ
νατσο γκαρσια

Σε συμφωνία με τον Χαμέρ Μπουαζά της Φούλαμ ήρθε η ΠΑΕ Άρης που αναμένει ο Ντάριο Φερνάντεζ να αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο ώστε να τον αποκτήσει ως δανεικό από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ

Η περίπτωση του Μπουαζά είχε απασχολήσει την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης από το διάστημα της παρουσίας της αποστολής στο Καρπενήσι με το ενδιαφέρον να είχε γίνει γνωστό μέσω δημοσιεύματος ιστοσελίδας και όπως φάνηκε στο πέρασμα των ημερών να μην έπαψε να υφίσταται αν και στην αρχή είχε διαψευστεί. Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ήρθε λοιπόν σε συμφωνία με τον διεθνή Αλγερινό με γαλλικές ρίζες και πλέον αυτό που απομένει είναι το οκ της Φούλαμ.
Κι όσον αφορά τον Φερνάντεζ και του δανεισμού του από την Μπεϊταρ Ιερουσαλήμ; Όταν είχε εκδηλωθεί αρχικά το ενδιαφέρον το πρόβλημα ήταν ότι ο Αργεντινός δεν ήταν κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου και με δεδομένο ότι την στιγμή αυτή στο ρόστερ του Άρη δεν υπάρχει κενή θέση ξένου. Ωστόσο η αλλαγή διάθεσης έχει να κάνει με το ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου πληροφορίες κάνουν λόγο πως ετοιμάζεται να παραλάβει κοινοτικό διαβατήριο και είναι διατεθειμένος ακόμα και να έρθει στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.

Γκαρσία: "Nιώθω αρχηγός"
Ο Γκαρσία σημείωσε ότι φέτος θα είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με πέρσι τονίζοντας πως: " Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου πέρσι που δεν ήταν καλή και έχω επίγνωση των πραγμάτων. Υπήρχαν λόγοι όμως, που δεν ήμουν αυτός που έπρεπε. Δεν θέλω να καταφύγω σε δικαιολογίες. Αυτό που θα κάνω, είναι να δουλέψω σκληρά για να αποδείξω ότι η περσινή μου παρουσία ήταν μια κακή παρένθεση. Θα είναι διαφορετική η φετινή χρονιά".

Όσο για διάφορα δημοσιεύματα στην πατρίδα του που τον ήθελαν να αποχωρεί από τον Άρη ο διεθνής Βολιβιανός ήταν κατηγορηματικός ότι: " Δεν ξέρω από που έχει προέλθει αυτό το ψέμα. Ποτέ μου δεν έχω κάνει δηλώσεις και δεν ξέρω από που βρήκαν αυτές τις πληροφορίες. Ποτέ δεν είχα συζήτηση με τον προπονητή μου. Μίλησα με την διοίκηση και μου είπαν οι άνθρωποι της ομάδας ακριβώς το αντίθετο, ότι με υπολογίζει τόσο ο προπονητής, όσο και οι ίδιοι".

Σε εκείνο το σημείο ήταν ξεκάθαρος πως: " Είμαι υπάλληλος του Άρη και αν στο μέλλον υπάρξει κάποιο θέμα και έχει να κάνει με το συμφέρον του Άρη θα το συζητήσουμε. Ήδη έχω ψάξει τις διαδικασίες για να πάρω ελληνικό διαβατήριο. Εγώ θέλω να γίνω αρχηγός. Ήδη νοιώθω δυνατός και αρχηγός του Άρη. Βέβαια αρχηγός αυτή την στιγμή είναι ο Σέρχιο και το σέβομαι απόλυτα. Ο κάθε παίκτης θα πρέπει να νοιώθει αρχηγός στο γήπεδο και όταν ξέρει ότι είναι σημαντικός και χρήσιμος, αυτό τον κάνει χαρούμενο".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ