ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Και Ρουμάνος (γνωστός) στη λίστα

Και Ρουμάνος (γνωστός) στη λίστα
Νικουλάε, Παναθηναϊκός

Ο "γνωστός" (του Πεσέιρο) Μάριους Νικουλάε στο στόχαστρο των "πράσινων". Τι είπε ο "Μπίδης", σκόραρε ο Μόρις

Σύμφωνα με τα ρουμάνικα ΜΜΕ, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν κάνει ήδη κρούση για την απόκτηση του Μάριους Νικουλάε, τον οποίο γνωρίζει άριστα ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού από την κοινή τους παρουσία στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Ο Ρουμάνος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Μάιντζ μετά τον υποβιβασμό της γερμανικής ομάδας άπο την Μπουντεσλίγκα. Τον 26χρονο ποδοσφαιριστή γνωρίζει άριστα ο Πεσέιρο, καθώς οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ποιος είναι ο Νικουλάε

Ο 26χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του με την φανέλα της Ντιναμό Βουκουρεστίου μέχρι το 2001, στη συνέχεια πήγε στην Σπόρτινγκ ως το 2005, ενώ τη σεζόν 2005-06 φόρεσε τη φανέλα της βελγικής Σταντάρ Λιέγης.

Ερχεται ο Πορτογάλος...

Εβδομάδα προπονητή και μετεγγραφής είναι αυτή που αρχίσει από εβδομάδα στο "τριφύλλι". Την Δευτέρα (04/06) ή την Τρίτη (05/06) ο Ζοσέ Πεσέιρο θα είναι στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διετούς διάρκειας με την "πράσινη" ΠΑΕ αποτελώντας τον 13ο προπονητή του ελληνικού συλλόγου επί θητείας "Τζίγγερ".

Ρομέρο: "Μπορεί να σκεφτώ την επιστροφή"

Το μέγεθος του ονόματος της Ρίβερ Πλέιτ, δεν αποκλείεται να πείσει τον Σεμπαστιάν Ρομέρο να σκεφτεί την επιστροφή του στην πατρίδα του. Μιλώντας στον Τύπο της χώρας του, ο επιθετικός των "πράσινων" είπε: " Η Ρίβερ μπορεί να με κάνει να σκεφτώ την επιστροφή".

Ο "Τσιρόλα" μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή "TyC Sports Noticias" αποκαλύπτοντας για τα μελλοντικά του σχέδια: " Είμαι πάρα πολύ περήφανος που με θέλουν στη Ρίβερ. Είμαι πολύ χαρούμενος.

Ο Γκιγέρμο δουλεύει στη Ρίβερ και σίγουρα θα έχει δώσει καλές πληροφορίες, αλλά αυτό που ξέρω μέχρι σήμερα είναι ότι όλα αυτά είναι μόνο φήμες. Δεν πιστεύω ότι είναι η στιγμή να επιστρέψω, αλλά το γεγονός ότι μία μεγάλη ομάδα, όπως η Ρίβερ, ίσως να με θέλει μπορεί να με κάνει να σκεφτώ την επιστροφή.

Μου μένουν δύο χρόνια συμβολαίου ακόμα και είμαι καλά στον Παναθηναϊκό, αν και αυτή η χρονιά δεν ήταν καλή για μας. Πέσαμε τις τελευταίες αγωνιστικές και χάσαμε και το Κύπελλο. Το μυαλό μου βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις



".

Γκολ ο Μόρις, ενοχλήσεις ο Ιβανσιτς



Tο πρώτο γκολ με την φανέλα της Νοτίου Αφρικής σημείωσε ο αρχηγός των "πράσινων" Νασίφ Μόρις. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του νίκησε με 4-0 το Τσαντ για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα του 2008 που θα γίνει στην Γκάνα με τον αμυντικό των "πράσινων" να ανοίγει το σκορ ευστοχώντας σε πέναλτι στο 12'.

Πλέον, η Νότια Αφρική είναι στην κορυφή του ομίλου της με τρεις βαθμούς διαφορά από τη Ζάμπια, γεγονός που αυξάνει την πιθανότητα να πάρει την πρόκριση στα τελικά.

Αντίθετα, με τον Μόρις, ο Αντρέας Ίβανσιτς απόχώρησε με ενοχλήσεις στον μηρό από τη φιλικό ματς της Αυστρίας με την Παραγουάη που έγινε στο "Χάναπι Στάντιον" της Βιέννης και έληξε με την "λευκή" ισοπαλία 0-0.

Τέλος, βασικός αγωνίστηκε ο Μίκαελ Νίλσον στο παιχνίδι της Σουηδίας με τη Δανία που διακόπηκε στο 89', μετά από εισβολή φιλάθλου που αποπειράθηκε να χτυπήσει το διαιτητή και ενώ το σκορ ήταν 3-3. Σε ότι αφορά τους Κροάτες διεθνείς, και της εκτός έδρας νίκη επί της Εσθονίας με 1-0, ο Μάριο Γκαλίνοβιτς ήταν στον πάγκο ενώ ο Άντονι Σέριτς έμεινε εκτός 18αδας.






















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ