ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Και τώρα η ΑΕΚ

Και τώρα η ΑΕΚ
Φύσσας, Παναθηναϊκός, αναχώρηση, επιστροφή, αεροδρόμιο

Σύνθημα νίκης ενόψει ΑΕΚ, έδωσε ο Φύσσας. Εισιτήρια τέλος. Απάντηση Ερασιτέχνη σε Κακλαμάνη

Ο Τάκης Φύσσας έδωσε το σύνθημα, λίγο πριν αποχωρήση του από το "Ελ. Βενιζέλος", μετά την επιστροφή του συλλόγου από την Δανία, λέγοντας: " Η αλήθεια είναι ότι κάναμε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση και αυτός ήταν ο στόχος και παραμένει στόχος αρκεί να περιμένουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια να τελειώσουν για να δούμε μετά την επόμενη κλήρωση. Αλλά όπως είχα πει και στην αρχή ο στόχος ήταν να περάσουμε τον όμιλο αυτό και από εκεί και πέρα βλέπουμε".

- Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο κόσμος θέλει τη νίκη; Εσείς τι λέτε;

" Εντάξει ότι και να γινόταν ο κόσμος θα ήθελε τη νίκη και εμείς τη θέλουμε ακόμα πιο πολύ για να χαρούμε και εμείς και να δώσουμε χαρά και στον κόσμο μας".

- Είσαι αισιόδοξος για το παιχνίδι της Κυριακής;
" Πάντα είμαι αισιόδοξος, νομίζω ότι όλοι βλέπετε ότι η ομάδα είναι σε έναν πολύ καλό ρυθμό και ολοένα ανεβάζει την απόδοση της και δίνει αυτοπεποίθηση και σε εμάς αλλά και στον κόσμο".

- Η κούραση πιστεύεις ότι θα επηρεάσει;

" Καμιά φορά αυτά είναι μπούμερανγκ, ποτέ δεν ξέρεις. Εμείς έχουμε πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη που κάναμε και έχουμε πολλούς παίκτες για να ανταπεξέλθουμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι".

Απάντηση Ερασιτέχνη με ανακοίνωση


Απαντηση στον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κακλαμάνη, για τους ισχυρισμούς του στο θέμα παραχώρησης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ( πως δεν μπορεί κάποιος να παραχωρήσει κάτι που δεν του ανήκει...), έδωσε ο Ερασιτέχνης.

" Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου περί της ιδιοκτησίας του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο Παναθηναϊκός Α.Ο επιθυμεί να γνωστοποιήσει σε κάθε ενδιαφερόμενο που αμφισβητεί την κυριότητά του, να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να τη διεκδικήσει", τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Χαλαρή η προπόνηση

Όσοι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" έπαιξαν στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα με την Κοπεγχάγη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν πρόγραμμα με ζέσταμα, σέντρες-σουτ, ταχύτητες, ολοκληρώνοντας με δίτερμα και αποθεραπεία, υπό το βλέμμα του Ζοσέ Πεσέιρο.

Εισιτήρια τέλος... για ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε την Παρασκευή το μεσημέρι τους φιλάθλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια του αγώνα της 8ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, εξαντλήθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "

" Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια του αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ στις 11/11/2007 έχουν εξαντληθεί και δεν θα διατίθενται εισιτήρια στα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα.

Επιπλέον ενημερώνει τους φιλάθλους της που αγόρασαν τα εισιτήρια τους με πιστωτική κάρτα, ότι η παραλαβή των εισιτηρίων, το Σάββατο 10/11 και την Κυριακή 11/11, μπορεί να γίνει από τα ακόλουθα σημεία:





Σάββατο 10/11/07

-Θύρα 4 "Απόστολος Νικολαϊδης": 10:30-18:30
-Λ. Αλεξάνδρας 87 (παραπλεύρως Ξενοδοχείου Ζαφόλια): 10:30-18:30




Κυριακή 11/11/07

-Λ. Αλεξάνδρας 87 (παραπλεύρως Ξενοδοχείου Ζαφόλια): 10:30-19:00.

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια της θύρας 4 δεν θα λειτουργήσουν. Για την παραλαβή των εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης"

.























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ