ΑΡΗΣ

Και τώρα η προκαταβολή

Και τώρα η προκαταβολή

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα πρέπει σήμερα να καταβάλει το ποσό της προκαταβολής στους Νέρι Καστίγιο, Ρικάρντο Φατί, Φράνσις Ντίκο και Καλίφα Σανκαρέ ώστε να τεθεί σε ισχύ η προφορική συμφωνία.

Σήμερα (12/3) η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα πρέπει να καταβάλει το ποσό της προκαταβολής στους Νέρι Καστίγιο, Ρικάρντο Φατί, Φράνσις Ντίκο και Καλίφα Σανκαρέ ώστε να τεθεί σε ισχύ η προφορική συμφωνία.

Αυτή που επιτεύχθηκε χθες και με την καταβολή των προκαταβολών θα αναβληθεί η προγραμματισμένη για σήμερα υπόθεση επιβολής ποινών σε βάρος της ΠΑΕ Άρης από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Μία συμφωνία που προβλέπει "κούρεμα" των χρεών κατά περίπου 50% και 60 δόσεις με την παραχώρηση τηλεοπτική δικαιωμάτων ώστε και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές να είναι εξασφαλισμένοι.

Το ερώτημα ωστόσο που τίθεται είναι τι μέλλει γενέσθαι με τους Κώστα Μενδρινό και Μιχάλη Σηφάκη. Στον Μενδρινό έχει προταθεί να πάρει τα 45.000 ευρώ που του οφείλονται σε δυο δόσεις και λογικά θα υπάρξει συμφωνία.

Κι όσο για τον διεθνή τερματοφύλακα, πρώην του Άρη και νυν της βελγικής Σαρλερουά, επιμένει στις 750.000 ευρώ και για αυτό αναμένεται να υπάρξει πριν την σημερινή εκδίκαση νέα επαφή για να συναινέσει σε νέα αναβολή. Εξέλιξη που θα επιτρέψει την συνέχιση της διαπραγμάτευσης μαζί του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σούλης Παπαδόπουλος περιμένει την ενημέρωση του γιατρού του Άρη του Βαγγέλη Πανταζή από την σημερινή μαγνητική που είναι να υποβληθεί ο Ρούμπεν Πουλίδο. Αποτέλεσμα που θα κρίνει το αν θα προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο γήπεδο "Οι Ζωσιμάδες".

Σε ένα παιχνίδι όπου σίγουροι απόντες θα είναι ο τραυματίας Νίκος Ψυχογιός και οι τιμωρημένοι Νούνο Κοέλιο και Ανδρέας Τάτος. Κι όσο για τον Παπαδόπουλο στην χθεσινή του ομιλία στους ποδοσφαιριστές του Άρη θέλησε να τους προσγειώσει μία μέρα μετά από το 4-0 επί του Λεβαδειακού.

"Ξεχνάμε ήδη τη νίκη που κάναμε και συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τα Γιάννινα. Δεν έχουμε κάνει ακόμη τίποτα. Αν κερδίσουμε όμως το Σάββατο, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Για αυτό συνεχίζουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα", ήταν ουσιαστικά το μήνυμα που θέλησε να περάσει ο τεχνικός του Άρη μέσα από την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές του Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ