ΠΑΟΚ

Και τώρα κυνηγά το όνειρο σαν... άνδρας

Και τώρα κυνηγά το όνειρο σαν... άνδρας

Ο Κώστας Σταφυλίδης είναι και τυπικά ενήλικας καθώς σήμερα γιόρτασε τα 18α γενέθλιά του. Φυσικά το καλύτερο δώρο το είχε ήδη πάρει από τον Λάσλο Μπόλονι που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στην πρώτη ομάδα ακόμα και στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν

Ο Κώστας Σταφυλίδης ζει το παιδικό του όνειρο τον τελευταίο καιρό. Από σήμερα, γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου του 1993, μπορεί το κυνηγήσει και σαν ενήλικας.

Μαζί με το δικαίωμα ψήφου, πάντως, έρχονται και οι μεγαλύτερες ευθύνες στη ζωή και τον ΠΑΟΚ...Ο πιτσιρικάς έδειξε πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ του Δικεφάλου ενώ πλέον διεκδικεί με περίσσειο θράσος και θέση στην ενδεκάδα.

Εσχάτως ήρθε η πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο αγώνα ενώ την Τετάρτη ο Λάσλο Μπόλονι τον εμπιστεύτηκε κόντα και στη σπουδαία Τότεναμ.

Εκεί που φυσικά τον σημάδεψε η φάση της αποβολής του αλλά γνώριζε και ο ίδιος πως δε φέρει καμιά ευθύνη για ότι έγινε.

Στον πάγκο βέβαια ήταν έτοιμος να σκάσει βλέποντας πως δεν μπορεί να βοηθήσει τους συμπαίκτες του που έδιναν μάχη στον αγωνιστικό χώρο του Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Τελικώς ήρθε η λύτρωση και το πρόωρο δώρο για τη γιορτή του που ήταν η πρόκριση.

Την πανηγύρισε και πλέον καλείται να σκύψει εκ νέου το κεφάλι και να συνεχίσει τη δουλειά. Άλλωστε ένας παίκτης του ΠΑΟΚ κρίνεται καθημερινά, σε κάθε αγώνα, σε κάθε λεπτό.

Μέχρι στιγμής, πάντως, έχει τρεις συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, μία ασίστ και μια αποβολή και η ευχή όλων είναι να τις χιλιάσει. Τις συμμετοχές...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ