ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και τώρα... ο τελικός με Χέρτα

Και τώρα... ο τελικός με Χέρτα
ομαδικη πανηγυρικο

Η γκέλα στην Λάρισα είναι παρελθόν και στον ΟΣΦΠ ζουν για Χέρτα. Στα γραφεία την Δευτέρα ο Κόκκαλης

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές της Πειραϊκής ομάδας να μην κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα τις επιθυμίες του Ερνέστο Βαλβέρδε για νίκη στην Λάρισα, όμως δεν υπάρχει απογοήτευση στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.
Η καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος άφησε μια πικρή γεύση στους νταμπλούχους Ελλάδας που μπορούσαν να φύγουν με το τρίποντο της νίκης, όμως η απόσταση από τους υπόλοιπους διώκτες και το κρίσιμο ματς με την Χέρτα που ακολουθεί δεν αφήνει περιθώρια για περαιτέρω σκέψεις.

Με το τελευταίο σφύριγμα του Κάκου στο Αλκαζάρ, άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είχαν το μυαλό τους στον αγώνα της Πέμπτης και όχι άδικα...

Άλλωστε στο μεγάλο λιμάνι ξέρουν πολύ καλά πως η αναμέτρηση με την ομάδα του Βερολίνου θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας αλλά και τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου.

Με σύμμαχο το απόρθητο κάστρο που ακούει στο όνομα "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά και την δίψα των παικτών για νίκη κόντρα στην Χέρτα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα παλέψουν μ' όλες τους δυνάμεις για να πάρουν την πρόκριση κόντρα στους γερμανούς.

Η ιστορία πάντως επαναλαμβάνεται καθώς και την περυσινή σεζόν οι Πειραιώτες ήθελαν νίκη ή και ισοπαλία για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League βέβαια κόντρα σε άλλη γερμανική ομάδα την Βέρντερ .

Φέτος στην θέση της ομάδας της Βρέμης είναι η Χέρτα και ευχή όλων στον Πειραιά είναι να χαμογελάσουν ξανά.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει για τον αγώνα της Πέμπτης στον τιμωρημένο Άντζα και τον τραυματία Στολτίδη.

Αντίθετα ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αναμένεται να είναι έτοιμος και να τεθεί στην διάθεση του Βάσκου προπονητή.

Η προετοιμασία για το ματς με τους Γερμανούς ξεκινά την Δευτέρα, ενώ παρά το ρεπό της Κυριακής, οι τραυματίες Ρ. Μπράβο, Λεονάρντο, Άντζας και Γκαλέτι βρέθηκαν στου Ρέντη και συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα υποβληθεί την Τρίτη σε προγραμματισμένο έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, προκειμένου να ελεγχθεί το σημείο (ισχίο) στο οποίο ένιωσε, λόγω κούρασης, ενόχληση.

Στα γραφεία την Δευτέρα ο Σ. Κόκκαλης

Στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας θα βρεθεί την Δευτέρα ο Σωκράτης Κόκκαλης προκειμένου να συναντηθεί με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού για άλλη μια φορά αποδεικνύει πως ασχολείται ενεργά με το ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς οι "βόλτες" στα γραφεία είναι πλέον συχνό φαινόμενο.

Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων πιθανόν να συζητήσει για μεταγραφικά θέματα καθώς παρά το γεγονός πως προέχει το ματς με την Χέρτα η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει πρέπει να μπουν σε μια σειρά.

Τα εισιτήρια με Θρασύβουλο


Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων για το ματς της επόμενης Κυριακής με τον Θρασύβουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενόψει του αγώνα της 15ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League, μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21.12.2008 και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδος, ότι η διάθεση εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί, ως εξής:

Μέσω Internet: Συνεχίζεται η διάθεση από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ www.olympiacos.org - αγορά έως δύο (2) εισιτηρίων για κάθε φίλαθλο με πιστωτική κάρτα.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από τους αυτόματους σταθμούς παραλαβής, που βρίσκονται έξω από τις θύρες 7, 17 και 20 από την Δευτέρα 15/12 και καθ'όλο το 24ώρο με την εισαγωγή της πιστωτικής κάρτας με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά. ·

Μέσω CITIBANK - τηλ. 801 500 7777 - τηλεφωνική αγορά έως δύο (2) εισιτηρίων για κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA, από Δευτέρα 15/12 έως και Πέμπτη 18/12.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 5 του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, Παρασκευή 19/12 - Σάββατο 20/12, ώρες 10:00 - 18:00 και την Κυριακή 21/12 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει το αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν και από τα εκδοτήρια του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, ως εξής:

Από Δευτέρα 15/12 έως Σάββατο 20/12, ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00 · Κυριακή 21/12, από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα

Τιμές εισιτηρίων: 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 40 €.
















































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ