ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Και τώρα πρόκριση...

Και τώρα πρόκριση...
παναθηναικος / προπονηση

Ρομέρο: "Πολύ καλός ο Αλαγές". Για την νίκη με νέα πρόσωπα επί της Ραπίντ (30/11, 21:45) το "τριφύλλι"

Οι συνεχείς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη από την Κυριακή και μετά... αναγκάζουν τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να αλλάξει αρκετά πρόσωπα στη βασική ενδεκάδα για τον προτελευταίο αγώνα του συλλόγου με τους Ρουμάνους.

Μπορεί σκοπός του 49χρονου, όπως έχει τονίσει στους παίκτες του να είναι η νίκη-πρόκριση που θα σημάνει και την κατάκτηση της πρώτης θέσης μετά το απόλυτο νικών στις πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο είναι πεποισμένος ότι αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και με το "τριφύλλι" να έχει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Μουνιόθ: "Καλύτερη η Ραπίντ... από Μλάντα"

" Η Ραπίντ είναι καλύτερη ομάδα από την Μλάντα και με παίκτες τεχνίτες, θα το δείτε. Περισσότερα θα πούμε αύριο..." ήταν τα λίγα λόγια του τεχνικού των "πράσινων" προς τους παίκτες του, που τους ανακοίνωσε ότι θα μείνουν στο ξενοδοχείο της Παιανίας μετά το ματς με την Ραπίντ (λόγω της καθοριστικής και δύσκολης αναμέτρησης με τον Αρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης).

Μετά τον αγώνα με τους "Πόντιους" και τρεις μέρες πριν από το δύσκολο παιχνίδι με τον Αρή στην Θεσσαλονίκη, το φρεσκάρισμα, με την ξεκούραση παικτών που είναι καταπονημένοι από την αδιάλειπτη παρουσία τους στην ενδεκάδα αποτελεί το κύριο μέλημα του Βίκτορ Μουνιόθ για το ματς με τους Ρουμάνους.

Οι αλλαγές αναμένεται ν' αγγίξουν όλες τις γραμμές, όπως έγινε και στο εκτός έδρας ματς με την Μλάντα, παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ρομέρο, Μάντζιος, Λεοντίου, Νίλσον και Δάρλας είναι υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα με τους Ρουμάνους, ενώ δεν αποκλείεται θέση βασικού να πάρει και ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, αφού ο τραυματισμός του Πιερ Εμπεντε μπορεί να μην ήταν σοβαρός αλλά θα προτιμηθεί να είναι έτοιμος για το ματς της 13ης αγωνιστικής.

Οι "πράσινοι" παρά το γεγονός ότι συνηθίζεται να έχουν ρεπό την Τρίτη είχαν χαλαρή προπόνηση λόγω του αγώνα με την Ραπίντ... έκαναν ζέσταμα και στην συνέχεια ήταν ελεύθεροι να κάνουν γυμναστήριο, χαλάρωμα στην πισίνα ή να παίξουν ποδοβόλεϊ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ηλίας Κώτσιος ενώ ο Μίκαελ Άντονσον έκανε θεραπεία στο πέλμα.

Ρομέρο: "Πολύ καλός ο Αλαγές..."



Την θετική γνώμη για την αξία του Αυγουστίν Αλαγές εξέφρασε στο περιβάλλον της Παιανίας και του ανθρώπους του "τριφυλλιού", ο συμπατριώτης του Σεμπαστιάν Ρομέρο. Ο γνώριμος σε όλους "Τσιρόλα" τόνισε για τον αμυντικό της Εστουδιάντες:

" Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ασφαλώς τον γνωρίζω καθώς έχουμε παίξει αντίπαλοι στην Αργεντινή..." έλεγε χαρακτηριστικά ο Ρομέρο. Αντίθετα, ο Eκι Γκονζάλες δεν είχε άποψη για τον 28χρονο αμυντικό, που φέρεται να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στα μεταγραφικά των "πράσινων".

Το πρόγραμμα με Ραπίντ... και ο Μπέτε

Η απόστολη της Ραπίντ Βουκουρεστίου αναμένεται στην Αθήνα αύριο στις 10.30 π.μ. Οι Ρουμάνοι θα προπονηθούν στο Ολυμπιακό στάδιο στις 20.00 και η συνέντευξη Τύπου του κ. Λουτσέσκου θα δωθεί μισή ώρα νωρίτερα.

Οι Ρουμάνοι τελικά θα έρθουν χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα τους Ντανούτ Κόμαν. Στη θέση του αναμένεται να αγωνιστεί ο συμπατριώτης του Εμπεντε, Καμερουνέζος (αλλά πολιτογραφημένος Αρμένιος) Εντέλ Απούλα Μπέτε.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Μπέτε δεν είχε δηλωθεί εξ αρχής στην UEFA, αλλά ο εκπρόσωπος της Ραπίντ, Κονσταντίν Ζότα, υποστήριξε πως έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες και το θέμα λύθηκε.

Ο κ. Μουνιόθ θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 16.30 στο ΟΑΚΑ και η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσει στην Παιανία στις 18.30. Να σημειώσουμε πως την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ιταλός Ματέο Τρεφολόνι με βοηθούς τους Λούκα Μαντζιάνι και Αντόνιο Πασαριέλο.

Ικανοποίηση για εισιτήρια...

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Πέμπτης. Παρά το γεγονός ότι στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς οι ιθύνοντες της ομάδας περίμεναν περισσότερο κόσμο, άπαντες πιστεύουν ότι στην αναμέτρηση με τους Ρουμάνους αναμένουν περίπου 35.000 οπαδούς.

Οι "πράσινοι" οπαδοί μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια την Τρίτη και την Τετάρτη από τα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας, της Λ. Κύμης και του Σταθμού "Ειρήνη", από τις 11:00 έως τις 19:00 και οι τιμές τους κυμαίνονται από 20 μέχρι 40 ευρώ.

































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ