ΑΡΗΣ

Και του χρόνου Ντούσκο

Και του χρόνου Ντούσκο
μπαγεβιτς

Ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές του Άρη στις 25 Ιουνίου έδωσε στην τελευταία προπόνηση ο Μπάγεβιτς

Ο "Ντούσκο" λοιπόν μιλώντας το πρωί στους ποδοσφαιριστές του Άρη στα αποδυτήρια του "Κλεάνθης Βικελίδης" άφησε να εννοηθεί πως θα παραμείνει προπονητής τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο τεχνικός του Άρη φρόντισε μάλιστα να ανανεώσει το ραντεβού του μαζί τους για τις 25 Ιουνίου. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός, στην ομιλία του, προς τους "κιτρινόμαυρους" τους τόνισε πως: "Συνεχίζουμε μαζί. Τα λέμε ξανά 25 Ιουνίου", με εξαίρεση τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές του Άρη που θα βρίσκονται στο ρόστερ αλλά και τον Νάτσο Γκαρσία. Πιο συγκεκριμένα τους Νέτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντιόγο Σιστόν, Ντιάγκο Ζεντίλ και Μάρτσιο Αμορόζο που θα έχουν μία ακόμη μέρα λόγω του μακρινού τους ταξιδιού.

Ο "Ντούσκο", έκανε ακόμα αναδρομή στην χρονιά που ολοκληρώθηκε λέγοντας πως: "τη νέα χρονιά θα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί. Για αυτό λοιπόν ξεκουραστείτε γιατί μας περιμένει πολύ δουλειά".

Αμέσως μετά την σημερινή πρωινή προπόνηση του Άρη αλλά και τελευταία της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε, οι ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό τιμ, παρουσία και της διοίκησης γευμάτισαν μαζί. Όταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας, πήρε το λόγο, τόνισε: "Όλοι θέλαμε το Κύπελλο. Πλέον, όμως, με ψηλά το κεφάλι συνεχίζουμε. Η διοίκηση, ο προπονητής μας και το υλικό με την ενίσχυση που θα έχει το καλοκαίρι, θα τα δώσουμε όλα για να πάμε ακόμα ψηλότερα. Για να διεκδικήσουμε και πάλι κάποιον τίτλο και να τον κατακτήσουμε".

Ουσιαστικά από τα λεγόμενα τόσο του Μπάγεβιτς όσο και του Σκόρδα γίνεται φανερό πως ο "Ντούσκο" θα είναι κανονικά στην άκρη του πάγκου του Άρη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα στην διάρκεια της σημερινής μέρας σύμφωνα με φημολογία που αναπτύχθηκε στην Θεσσαλονίκη αυτή αναφέρει πως ο Σερβοέλληνας τεχνικός δέχθηκε τηλεφώνημα από το περιβάλλον του Παναθηναϊκού με την απάντηση που φέρεται να έδωσε να ήταν: "Έχω συμβόλαιο με τον Άρη. Για οτιδήποτε μιλήστε με τον Άρη".

Μία απάντηση που με την σειρά της βάζει τέλος στο οτιδήποτε αφού πολύ απλά η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δεν συζητά το οτιδήποτε όπως άλλωστε έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει ο πρόεδρός της Λάμπρος Σκόρδας.

Αμέσως μετά το γεύμα, ακολούθησαν συναντήσεις η μία μετά την άλλη του Λάμπρου Σκόρδα, με ποδοσφαιριστές της ομάδας των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, και με τους οποίους όμως υπάρχει η διάθεση να ανανεωθούν.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης μίλησε με τους Ίβιτς, Χαβίτο, Ρονάλντο και Σιστόν. Σύμφωνα με ότι έχει ήδη διαρρεύσει το ραντεβού με τον Ίβιτς έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα με το ενδεχόμενο της παραμονής του να είναι ιδιαίτερα σοβαρό.

Κέλεμεν: "Κρίμα για τον κόσμο"
Ο Μάριαν Κέλεμεν τοποθετήθηκε στο Αθλητικό Metropolis αναφορικά με την απώλεια του Κυπέλλου hellas online στον τελικό του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

" Όντας πιο ήρεμος πλέον και δυο μέρες μετά από τον τελικό, μπορώ να πω ότι ο Ολυμπιακός αξιοποίησε τις ευκαιρίες και την εμπειρία του. Αυτή ήταν η διαφορά. Είχαμε και άλλα άσχημα παιχνίδια. Μας περίμενε ο Ολυμπιακός. Δεν έκανε ευκαιρίες. Θα έπρεπε να ήμασταν περισσότερο απειλητικοί. Δώσαμε την ενέργεια μας, προσπαθήσαμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Για τον κόσμο μας, τι να πω; Είναι κρίμα. Είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα. Λυπηθήκαμε για αυτό", τόνισε ο Κέλεμεν για τον τελικό του Κυπέλλου hellas online με τον Ολυμπιακό και συνέχισε: " Δώσαμε ραντεβού για τη νέα χρονιά, πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα. Το αρνητικό αποτέλεσμα του Κυπέλλου μένει, αλλά πιστεύω η ομάδα έκανε καλή χρονιά φέτος".

Όσο για την ομιλία του Μπάγεβιτς; " Μας είπε να κοιτάμε μπροστά, να έχουμε ψηλά το κεφάλι και να είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά", δήλωσε ο τερματοφύλακας του Άρη.


















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ