ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Και τρίτος υποψήφιος για αριστερά

Και τρίτος υποψήφιος για αριστερά
Σισέ, Γκάμπριελ, Παναθηναϊκός, προπόνηση

Νέος υποψήφιος για αριστερά ο Γκάμπριελ μετά τους Νίνη, Λέτο. Η ατάκα Τεν Κάτε στους παίκτες (v)

Με τον Σεμπαστιάν Λέτο να δηλώνει παρών και χωρίς ενοχλήσεις και τον Γιώργο Καραγκούνη να κάνει ατομικό πρόγραμμα στην Παιανία, ολοκληρώθηκε η προπόνηση των "πράσινων" την Παρασκευή.
Στη σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα. Ο Χενκ Τεν Κάτε δεν έδειξε τις προθέσεις του για το ματς με τον "αίωνιο" αντίπαλο, ωστόσο σε κάποια στιγμή δοκίμασε στους βασικούς και τον Γκάμπριελ στην μεσαία γραμμή.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιώργος Καραγκούνης και Γιώργος Μαχλελής και αν ο "τυπάρας" δείξει να μην έχει πρόβλημα το Σάββατο έχοντας αναρτίσει πλήρως τις δυνάμεις του θα συμπεριληφθεί στην αποστοή και αν χρειαστεί θα πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής αφού δύσκολα θα είναι βασικός.

Αξίζει να σημειώσουμε πως σε κάποια στιγμή ο Ολλανδός τεχνικός θέλοντας να εξηγήσει στους παίκτες του γιατί δεν δείχνει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, είπε με χαρακτηριστικό ύφος: " Δεν δείχνω την ενδεκάδα ακόμη καθώς αν την πω θα διαρρεύσει προς τα έξω και θα την δω στις εφημερίδες. Αυτό δεν θα είναι καλό για εμάς παραμονή ενός τόσο σημαντικού αγώνα" είπε ο 55χρονος τεχνικός.

Πάντως ο Ολλανδός δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά από τα αγωνιστικά του πλάνα και θα παρατάξει εκτός απροόπτου τους "πράσινους" στο ντέρμπι με το αγαπημένο του σύστημα (σε ματς υψηλού κινδύνου) 4-3-2-1 και τους Τζόρβα, Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Κατσουράνη, Σαλπιγγίδη, Σισέ να είναι οι δέκα από τις έντεκα επιλογές του και τους Νίνη, Λέτο και Γκάμπριελ να "μονομαχούν" για μια θέση, μετά την απώλεια του "Κάρα".

Παρών και ο Πατέρας

Στο Καραϊσκάκη η ομάδα δεν θα είναι μόνη της αλλά θα έχει την ηθική συμπαράσταση του προέδρου της Νικόλα Πατέρα. Μετά τα όσα έγιναν και με αφορμή το τελευταίο γεγονός της μη παράδοσης των 25 πορσκλήσεων (ο Ολυμπιακός έδωσε 10 μόνο), ο "ισχυρός άνδρας" των "πράσινων" πείσμωσε ακόμα περισσότερο σύμφωνα με πληροφορίες και έτσι θα δώσει το παρών στο φαληρικό γήπεδο.

Με κόσμο η "τελευταία" στην Παιανία

Να θυμίσουμε πως μετά την ακύρωση της "ανοικτής" προπόνησης στην Λεωφόρο το Σάββατο, προκειμένου οι παίκτες να μείνουν "προσγειωμένοι" στο ντέρμπι, η τελευταία προπόνηση των "πρασίνων" θα πραγματοποιηθεί στην Παιανία όπου θα δώσουν το παρών εκπρόσωποι των οργανωμένων συνδέσμων για να εμψυχώσουν τους παίκτες ενόψει της "μάχης" στο φαληρικό γήπεδο.

Δείτε το τρέιλερ του SPORT 24 για το μεγάλο ντέρμπι




















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ