ΠΑΟΚ

Και Βιεϊρίνια και εισαγγελείς στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Και Βιεϊρίνια και εισαγγελείς στο "Γ. Καραϊσκάκης"
βιεϊρίνια πανηγυρικό

Τρεις εισαγγελείς ζήτησε στο ντέρμπι του "Καραϊσκάκη" ο Δικέφαλος. Παίζει στο Φάληρο τελικά ο Βιεϊρίνια

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου του Βορρά επιθυμούν εισαγγελείς, προκειμένου να εποπτεύουν την αποστολή πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του ντέρμπι στο Φάληρο.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ζήτησε ένα αθλητικό εισαγγελέα και δύο ακόμα, για να αποφευχθούν τα παρατράγουδα.

Παίζει ο Βιεϊρινια

Με τον Αντελίνο Βιεϊρινια θα αγωνιστεί τελικά ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Η πειθαρχική επιτροπή της Superleague του επέβαλε ποινή αποκλεισμού μόλις μίας αγωνιστικής, την οποία και εξέτισε στον αγώνα κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.

Ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομμάτης, που κατέθεσε και ορισμένα δεδικασμένα όπου σε περιπτώσεις απώθησης επιβλήθηκε μία αγωνιστική, ζήτησε από την πειθαρχική επιτροπή την επιβολή μίας αγωνιστικής καθώς "δεν πρόκειται ούτε για βιαιοπραγία, ούτε για απόπειρα βιαιοπραγίας, ούτε για βάναυση συμπεριφορά, ούτε για έργω εξύβριση.

Η πειθαρχική δέχτηκε πως πρόκειται για απλή ανάρμοστη διαγωγή και του επέβαλε μία αγωνιστική.

Ο ακραίος επιθετικός του Δικεφάλου είχε αποβληθεί για χτύπημα εκτός φάσης στον Μπαστία του Αστέρα Τρίπολης και στο φύλλο αγώνα η πράξη του χαρακτηρίστηκε ως "βίαιη απώθηση", ενώ ο διαιτητής της αναμέτρησης στην συγκεκριμένη φάσει, δεν είχε αποβάλει τον Μπαστία όταν λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε χτυπήσει εσκεμμένα τον παίκτη του Δικεφάλου.

Σ' ότι αφορά στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο Πορτογάλος άσος θα αγωνιστεί κανονικά στο ντέρμπι στο Φάληρο, καθώς τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε με τον Αστέρα και εξέτισε την ποινή του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.

Λίνο: "Νίκη με Ολυμπιακό"

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του ΠΑΟΚ, στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, Άλβες Λίνο, δήλωσε πως ο Δικέφαλος θα πάει στο Καραϊσκάκη με πίστη για την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε: δήλωσε: «Και τώρα μπορούμε να ασχοληθούμε με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως κάθε ντέρμπι, αλλά αυτή τη φορά έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε καλή ψυχολογία και πίστη ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ενώ για το παιχνίδι με τις Σέρρες τόνισε: «Μετράει ότι πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Καταφέραμε να προηγηθούμε νωρίς και στη διάρκεια του αγώνα είχαμε κάποιες καλές στιγμές. Ξέραμε ότι θα χρειαζόμασταν ένα ακόμη γκολ για να σφραγίσουμε τη νίκη, το οποίο ήρθε.

Μετράει ότι πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Καταφέραμε να προηγηθούμε νωρίς και στη διάρκεια του αγώνα είχαμε κάποιες καλές στιγμές. Ξέραμε ότι θα χρειαζόμασταν ένα ακόμη γκολ για να σφραγίσουμε τη νίκη, το οποίο ήρθε».



Τέλος αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν είναι κάτι για το οποίο θέλω να συζητάω πολύ. Έχουν γίνει επαφές, θα έρθει η στιγμή που θα συζητήσω περισσότερο με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και για μένα και για τον ΠΑΟΚ».

Παπάζογλου:"Στόχος μας το Κύπελλο"

Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ, Θανάσης Παπάζογλου, μίλησε στον sport103 FM και στην εκπομπή «Rotation» για την χθεσινή πρόκριση στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου hellas online αλλά και το ντέρμπι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα της Super League με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου hellas online με τον ίδιο να διαμορφώνει το τελικό 2-0 επί του Πανσερραϊκού στις Σέρρες τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα προκρίθηκε με μένα να πέτυχα το δεύτερο γκολ έχοντας τη φορά αυτήν την δυνατότητα να το πανηγυρίσω αφού μετά το πρώτο μου επί του ΟΦΗ στην Κρήτη και πάλι για το Κύπελλο είχα τραυματιστεί».

Για το ότι ο φετινός θεσμός του Κυπέλλου hellas online αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Είναι ένας βασικός μας στόχος και μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί έχουμε το υλικό και την φιλοσοφία όπως και στο πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε βέβαια και μία καλή κλήρωση κοιτώντας όμως πάντα τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά. Ωστόσο όποιος και αν θα είναι ο αντίπαλός μας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα τον κοιτάξουμε στα μάτια».

Για τις έξι αλλαγές που υπήρχανε στην ενδεκάδα σε σχέση με την νίκη για το πρωτάθλημα επί του Αστέρα Τρίπολης το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της Τούμπας υποστήριξε:

«Είναι ένα rotation που είναι υποχρεωμένος να κάνει κάθε προπονητής από την αρχή της χρονιάς αφού τα παιχνίδια είναι πολλά με τους ποδοσφαιριστές να κουράζονται. Ο προπονητής μας έχει φροντίσει να αξιοποιήσει τον κάθε ποδοσφαιριστή κατάλληλα με όλους να είναι διαθέσιμοι ώστε να προσφέρουν σε κάθε στιγμή στην ομάδα που έχει αποδείξει ότι και με διαφορετικούς ποδοσφαιριστές σε κάθε παιχνίδι μπορεί να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει».

Για το αν είναι έτοιμος μετά τα δύο γκολ του στον θεσμό του Κυπέλλου hellas online να σημειώσει το πρώτο του στο πρωτάθλημα της Super League με την φανέλα του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό είπε: «Η αυτοπεποίθησή μου έχει ανέβει πάρα πολύ. Θα ήταν το καλύτερο για μένα και για την ομάδα μου. Όπως και να έχει όμως ως ομάδα θα κάνουμε το παν για να κερδίσουμε και μακάρι να το πετύχω εγώ το γκολ».

Για το αν θεωρεί ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι κομβικό και κλειδί προς διεκδίκηση για το κάτι παραπάνω στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν τόνισε: «Πράγματι είναι ένα κομβικό ντέρμπι έχοντας φθάσει τον 2ο της βαθμολογίας στους τρεις βαθμούς και αυτό βέβαια μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει όμως να προσέξουμε το παιχνίδι και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο. Θα πάμε μόνο για την νίκη και να σκαρφαλώσουμε στην 2η θέση».

Κι όσο για την απουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» υπογράμμισε: «Αν είχε την δυνατότητα να είναι στο Καραϊσκάκη θα το έκανε. Ωστόσο οι φίλαθλοί μας θα μας παρακολουθήσουνε με μας όταν αγωνιζόμαστε να σκεφτόμαστε και τον κόσμο μας. Τον νιώθουμε πάντα κοντά μας ακόμα και αν δεν τον έχουμε και πιστεύουμε να τους χαροποιήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».










































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ