ΜΙΛΑΝ

Κακά: "Είμαι ευγνώμων στον Αντσελότι"

Κακά: "Είμαι ευγνώμων στον Αντσελότι"
Κακά-Μίλαν

Ο Κακά ευχαρίστησε τον Κάρλο Αντσελότι για τα έξι χρόνια συμβίωσής τους στη Μίλαν, ενώ το εγκώμιο του προπονητή έπλεξαν και οι Μπέκαμ, Τζαμπρότα

"Ήταν μία συγκινητική ημέρα με τα τελευταία παιχνίδια για τον Πάολο Μαλντίνι και τον Αντσελότι", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Κακά, για να συνεχίσει: "Ο Αντσελότι είναι κάποιος τον οποίο νιώθω κοντά μου μετά από έξι χρόνια μαζί στη Μίλαν. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχει κάνει για μένα και τα μαθήματα που πήρα.

Μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω γνωστός ως παίκτης στην παγκόσμια σκηνή και κέρδισα τόσα πολλά με την καθοδήγησή του. Του δίνω τις καλύτερες ευχές μου για τη συνέχεια".




Όσο για τον μέχρι πρότινος σκάουτ και τεχνικό διευθυντή των Μιλανέζων, Λεονάρντο, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο και θα παρουσιαστεί επίσημα το μεσημέρι της Δευτέρας (1/6), σχολίασε: "Θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα για να παρουσιαστεί ένα άτομο που θα οδηγήσει τη Μίλαν σε πολλές νίκες".


Από την πλευρά του ο Τζανλούκα Τζαμπρότα, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Κάρλο Αντσελότι τόσο στη Γιουβέντους όσο και στη Μίλαν, δήλωσε: "Τον ευχαριστώ για όλα τα υπέροχα χρόνια που πέρασα μαζί του σε Γιουβέντους και Μίλαν. Είναι ένα εκπληκτικό άτομο, έχει κερδίσει τα πάντα και του ευχόμαι τα καλύτερα για το μελλον".


Όσο για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποιος πλήρωσε σχεδόν 10.000.000 λίρες από την τσέπη του για να επεκτείνει το δανεισμό του στη Μίλαν που έληγε τον περασμένο Μάρτιο, και ο οποίος επιστρέφει τώρα στους Λος Άντζελες Γκάλαξι μέχρι το τέλος της σεζόν στο MLS στα τέλη Νοέμβρη, υπογράμμισε:

"Θα δούμε τι θα γίνει και ελπίζω να επιστρέψω πολύ σύντομα. Ευχαριστώ όλους αυτούς τους φανταστικούς ανθρώπους που με έκαναν να αισθάνομαι κομμάτι της ομάδας από το πρώτο λεπτό που πάτησα το πόδι μου εδώ.

Με την αποχώρηση του Αντσελότι φτάνει στο τέλος του ένας κύκλος, όμως όπου και αν πάει θα είναι τυχερός ο σύλλογος που θα τον έχει".








TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ