ΜΙΛΑΝ

Κακά: "Έτσι σταμάτησα τη Ρεάλ"

Κακά: "Έτσι σταμάτησα τη Ρεάλ"
New Image

Ισπανικά δημοσιεύματα βγάζουν στο φως της δημοσιότητας την τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ Κακά και Μιγιάτοβιτς στις 8 Ιούνη, που "φρέναρε" τους Μαδριλένους

Το συμπέρασμα αυτό δεν είναι καθόλου αυθαίρετο, αλλά το εξάγουμε με βάση το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας ανάμεσα στον αθλητικό διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, και τον Βραζιλιάνο μέσο της Μίλαν, συνομιλία που έλαβε χώρα στις 8 Ιουνίου.
Όπως αποκαλύπτουν σήμερα (17/6) τα ισπανικά ΜΜΕ, στο ραντεβού που είχαν Μιγιάτοβιτς και Μπαλντίνι με τον μάνατζερ και τον πατέρα του Κακά, αφού πρώτα τους εξήγησαν τις σοβαρές προθέσεις τους για τον άσο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, στη συνέχεια ο πρώην στράικερ των "μερένγκες" τηλεφώνησε στον Κακά, προκειμένου να ακούσει τον ίδιο την επιθυμία του για τη νέα σεζόν.

"Θα σου άρεσε να αγωνιστείς στη Ρεάλ; Εάν αυτή είναι η επιθυμία σου, θα πρέπει να μας βοηθήσεις για να πείσουμε τη Μίλαν: χρειαζόμαστε μόνο ένα σήμα σου", ήταν τα λόγια του Μιγιάτοβιτς, με τον άσο των "ροσονέρι" να μην του αφήνει πάντως και πολλά περιθώρια για να ελπίζει σε άμεση συνεργασία των δύο πλευρών.

"Είμαι πολύ κολακευμένος από την πρόταση της Ρεάλ, όμως είμαι καλά στη Μίλαν", ήταν η απάντηση του Βραζιλιάνου, η οποία "πάγωσε" τους ανθρώπους των Μαδριλένων.

Με δεδομένο πάντως ότι ο Κακά ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι το συμβόλαιό του με τη Μίλαν μέχρι το 2011, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 6 εκ.ευρώ, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει το ενδιαφέρον των Ισπανών για να ανεβάσει το κασέ του, που είναι χαμηλότερο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Αυτή τη στιγμή ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου είναι ο Ροναλντίνιο με 8 εκ.ευρώ, τον ακολουθούν με 6.5 εκ.ευρώ οι Ιμπραΐμοβιτς, Σεβτσένκο και Μπαλάκ, με τον Κακά να έρχεται πέμπτος, ξεπερνώντας πάντως του Βιεϊρά και Κριστιάνο Ρονάλντο (5,6 εκ.ευρώ).








TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ