ΜΙΛΑΝ

Κακά: "Θα θέλει να μείνει κι άλλο ο Μπέκαμ"

Κακά: "Θα θέλει να μείνει κι άλλο ο Μπέκαμ"
μπέκαμ

Ο Κακά εκτιμά πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα θέλει να μείνει στην Μίλαν περισσότερο από δύο μήνες

Ο Άγγλος άσος θα αγωνιστεί στους "ροσονέρι" από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο για να διατηρήσει την φόρμα του, ενώ εν συνεχεία θα επιστρέψει στους Λος Άντζελες Γκάλαξι στους οποίους ανήκει για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στις ΗΠΑ.
"Έρχεται στο Μιλάνο τον Ιανουάριο και νομίζω πως όταν έρθει θα δει ποια είναι στην πραγματικότητα η Μίλαν", τονίζει ο Κακά. "Εκτιμώ πως θα θέλει να μείνει λίγο παραπάνω, μέχρι το τέλος της χρονιας και βλέπουμε για την συνέχεια".

Ο Βραζιλιάνος φάνηκε στην συνέντευξη που έδωσε στο "Sky Sports News" πως είναι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστεί με τον "Μπεκς". "Μου αρέσει, είναι πολύ θετικός", αναφέρει ο Κακά. "Έχει πολύ ταλέντο με την μπάλα. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις με τον Μπέκαμ και είμαι χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης του".

"Είναι ένας απίστευτος παίκτης και ένας απίστευτος άνθρωπος. Θα δώσει πολύ ποιότητα στην ομάδα και νομίζω πως μπορεί να μας βοηθήσει στο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Ελπίζω να μπορέσει να μείνει μαζί περισσότερο".



Oι Άγγλοι φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην ρωτήσουν τον Κακά για το πρωτάθλημά τους. "Μου αρέσει πολύ η Πρέμιερ Λιγκ. Είναι πολύ δυνατό πρωτάθλημα, με πολλούς μεγάλους και παίκτες και μεγάλους συλλόγους, έτσι νομίζω πως είναι το καλύτερο στον κόσμο. Έτσι, μια μέρα, δεν ξέρω πότε, θα ήταν ωραίο να παίξω στην Αγγλία".

"Έχω πολλούς φίλους που παίζουν εδώ (βρίσκεται στην Αγγλία για το ματς με την Πόρτσμουθ), έτσι βλέπω μερικά παιχνίδια. Μιλάω με τον Ρομπίνιο και τον Ελάνο κάποιες φορές για την Μάντσεστερ Σίτι".






TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ