ΑΕΚ

Κακοί διαχειριστές

Κακοί διαχειριστές
νεμεθ απογοητευση

Το SPORT 24 για την αδυναμία της Ένωσης να διαχειριστεί τα κεκτημένα. Σύνθημα νίκης από τον Μπάγεβιτς

Στο παιχνίδι του Περιστερίου απέναντι στον Ατρόμητο η ΑΕΚ έπαιξε με τη φωτιά αλλά τελικά δεν το πλήρωσε. Τα τρία χαμένα τετ-α-τετ του (εκτός φόρμας) Ισμαελ Μπλάνκο με το σκορ στο 1-0 απέτρεψαν την Ενωση από το να «κλειδώσει» τον αγώνα. Στις τελευταίες δύο φάσεις του ματς, ήταν ο Σεμπαστιάν Σάχα εκείνος που κράτησε όρθια την ομάδα με δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις.
Τα ίδια και με τον Ηρακλή


Ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς επεφύλασσε ανάλογα συναισθήματα αγωνίας για τους φίλους της ομάδας. Η ΑΕΚ προηγήθηκε νωρίς στο σκορ χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Παντελής Καφές, ωστόσο "κλώτσησε" την ευκαιρία να δραπετεύσει από το άγχος των τελευταίων λεπτών.

Ο Μπλάνκο αστόχησε σε πέναλτι, απώλεσε ακόμη δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει με το σκορ στο 1-0, κι ως αποτέλεσμα της (παρατεταμένης είναι η αλήθεια) γκίνιας του, οι Κιτρινόμαυροι απειλήθηκαν με ισοφάριση στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο Σάχα ήταν και πάλι εκεί...

Δεν ήταν όμως χθες διότι το παιδαριώδες λάθος του Αργεντινού Άρτσε δεν μπορούσε να το προβλέψει. Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αυτή τη φορά αποδείχθηκαν καθοριστικές καθώς τα Γιάννενα κατάφεραν ότι δεν μπόρεσαν ο Ατρόμητος και ο Ηρακλής: να σκοράρουν. Ο συνδυασμός των προαναφερθέντων αποφέρει και την εξαγωγή του ακόλουθου συμπεράσματος:

Η ΑΕΚ δεν διαχειρίζεται σωστά τους αγώνες όταν βρίσκεται μπροστά στο σκορ. Δεν "καθαρίζει" τα ματς όταν της δίνεται η ευκαιρία αλλά και δεν αμύνεται ορθολογικά. Προβλήματα ιδιαίτερα σοβαρά για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Άρτσε... μπούρτζι και λουλάς!


Πέρυσι η ΑΕΚ καυχιόταν για την αμυντική υπεροπλία της. Φέτος οι εξελίξεις δεν την ευνοούν. Η αποχώρηση του Κυργιάκου και ο τραυματισμός του Άλβες περιέπλεξαν πολύ την κατάσταση. Ο Γιάχιτς αποκτήθηκε (πρωτίστως) ως αμυντικός μέσος και ο Άρτσε όπως όλοι διαπιστώσαμε στο χθεσινό ματς δεν πατάει ακόμα καλά μέσα στο γήπεδο.

Σύμφωνοι, είναι άδικο να τον "κρεμάσουμε" για την παιδική γκάφα στην οποία υπέπεσε (αν και η συγκεκριμένη κόστισε δύο βαθμούς), ωστόσο και η γενικότερη εικόνα του δεν πείθει ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που θα εξελιχθεί σε αμυντικό ογκόλιθο. Δεν διαθέτει το βεληνεκές του Κυργιάκου και υστερεί σε δύναμη και άλμα σε σχέση με τον Άλβες.

Τα ντέρμπι κρίνουν πολλά


Τα επόμενα δύο ματς ίσως αποδειχτούν καθοριστικά. Διότι αν σκεφτεί κανείς το (απευκταίο) σενάριο δύο συνεχόμενων ηττών από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, θα καταλάβει ότι τα ντέρμπι είναι ζωτικής σημασίας για την Ένωση.

Για την ηρεμία της αλλά και για την παραμονή της εντός του βασικού στόχου, ο οποίος δεν μπορεί πλέον να είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η συσσωρευμένη γκρίνια για το στήσιμο της ομάδας από τον Μπάγεβιτς στους αγώνες απέναντι στην Έβερτον και στον ΠΑΣ Γιάννενα θα διογκωθεί στο ενδεχόμενο ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.

Φεύγει ο Νέμεθ, πρώτα όμως θέλει γκολ!

Το ματς της Τετάρτης θα είναι και το τελευταίο του Κρίστιαν Νέμεθ μέχρι την επιστροφή από την Αίγυπτο όπου θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα U-20 (κάτω των 20 ετών).

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του SPORT 24 με τον ούγγρο επιθετικό συνειδητοποιήσαμε ότι περιμένει πως και πως το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό: "Θα είναι το πρώτο ντέρμπι μου στην Ελλάδα και το περιμένω ανυπόμονα. Θέλω να σκοράρω ξανά και να νικήσουμε, γιατί ο κόσμος μας περιμένει πολλά από εμάς στο συγκεκριμένο ματς. Είμαστε σε καλή κατάσταση ανεξάρτητα από το χθεσινό άσχημο αποτέλεσμα και έχουμε πίστη ότι θα νικήσουμε".

Μπάγεβιτς: "Στόχος μας είναι πάντα η νίκη"


Δήλωση αναφορικά με το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στον Ολυμπιακό, έκανε στο aekfc.gr, ο προπονητής της ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος τόνισε σχετικά:

" Είναι το πρώτο ντέρμπι απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη, ξεκινώντας από το παιχνίδι της Τετάρτης, αφού ακολουθούν άλλα δύο σημαντικά ματς μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Ο αγώνας αυτός είναι μια ευκαιρία να δείξουμε τις δυνατότητές μας. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες μου, κάτι που έδειξα και στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παρότι χάσαμε δύο βαθμούς, είδα στοιχεία που με κάνουν αισιόδοξο για το μέλλον. Περιμένω στο ντέρμπι να δείξουν πάθος, αγωνιστική πειθαρχία και θέληση

".

Επιστρέφει ο Σκόκο

Η Δευτέρα δεν ήταν δύσκολη για τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης καθώς οι κιτρινόμαυροι που αγωνίστηκαν στα Γιάννενα ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Τα σπουδαία από το βουνό αναμένονται την Τρίτη, με τον Μπάγεβιτς να δείχνει τις διαθέσεις του για το μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του τον Νάτσο Σκόκο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τα Γιάννενα αλλά δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Άλβες, Ενσαλίβα, Καράμπελα και Ιορντάκε.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 19ελής αποστολή: Σάχα, Αραμπατζή, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Γεωργέας, Άρτσε, Γιάχιτς, Καφές, Μάκος, Χέρσι, Γιαχάγια, Λεονάρντο, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Μαντούκα, Σκόκο, Νέμεθ, Παυλής.

Επέστρεψαν Δημητριάδης Μπορμπόκης

Τελείωσε και το τυπικό της επιστροφής του Βασίλη Δημητριάδη και του Βασίλη Μπορμπόκη στην ΑΕΚ. Ο πρώτος αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ ο δεύτερος θα είναι ο υπεύθυνος για την παρακολούθηση των αντιπάλων της ομάδας

Ανακοίνωση

" Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τα εξής:
Ο Βασίλης Δημητριάδης αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο Βασίλης Μπορμπόκης θα είναι ο υπεύθυνος για την παρακολούθηση των αντιπάλων της ομάδας.
Ο Ντίνος Παπαποστόλου θα εκτελεί καθήκοντα Αθλητικού Διευθυντή.
Η Αγγελική Αρκάδη αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.
Τέλος, ο Οικονομικός Διευθυντής Μιχάλης Δημαράκης αναλαμβάνει επιπλέον διοικητικές αρμοδιότητες




".















































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ