ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Κακός δαίμονας της Νιούκαστλ η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη

Nottingham Forest's Eric Lichaj, center, celebrates scoring his side's second goal of the game during the English FA Cup, Third Round soccer match between Nottingham Forest and Arsenal at the City Ground, Nottingham, England, Sunday, Jan. 7, 2018. (Mike Egerton/PA via AP)
Nottingham Forest's Eric Lichaj, center, celebrates scoring his side's second goal of the game during the English FA Cup, Third Round soccer match between Nottingham Forest and Arsenal at the City Ground, Nottingham, England, Sunday, Jan. 7, 2018. (Mike Egerton/PA via AP) AP

Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, στον 2ο γύρο του αγγλικού Λιγκ Καπ απέκλεισε εντός έδρας με 3-1 τη Νιούκαστλ, σε ένα ματς με συγκλονιστική εξέλιξη! (VIDEO)

Σε ένα ματς με συγκλονιστική εξέλιξη, η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη, στον 2ο γύρο του αγγλικού Λιγκ Καπ απέκλεισε εντός έδρας με 3-1 τη Νιούκαστλ και πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Φόρεστ φέτος θα προσπαθήσει να ανέβει στην Premier League και πέταξε έξω από το θεσμό μια ομάδα που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία.

Στο "City Ground" η Νότιγχαμ ήταν αυτή που προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Μέρφι έπειτα από σέντρα του Μπράιαμ, για να έρθει η ισοφάριση για τη Νιούκαστλ με τον Ρόντον στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Όλα έδειχναν πέναλτι, διότι δεν υπάρχει παράταση ή ρεβάνς, αλλά ο Μάτι Κας εκμεταλλεύθηκε την ασταθή απόκρουση του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων στη σέντρα του Ντίας και έγραψε το 2-1. Στο 97', ο Πορτογάλος ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του Aΐτορ Καράνκα με ωραίο πλασέ.

Κακός δαίμονας λοιπόν η Νότιγχαμ για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, καθώς την είχε αποκλείσει και πέρυσι με 3-2 στο "Saint James Park".

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ