ΑΡΗΣ

Καλαϊτζίδης: "Αντιληφθείτε τα λάθη σας"

Καλαϊτζίδης: "Αντιληφθείτε τα λάθη σας"

Ο Άρης κινείται σε ρυθμούς του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Έβρο Σουφλίου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να θέλει η ομάδα του να κάνει το 7 στα 7 βελτιώνοντας όμως και την εικόνα της.

Σε ρυθμούς του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Έβρο Σουφλίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κινούνται στον Άρη με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη ωστόσο να θέλει η ομάδα του να κάνει το 7 στα 7 βελτιώνοντας όμως και την εικόνα της.

Κάτι που φάνηκε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και την πρώτη του ομιλία πριν το ξεκίνημα της χθεσινής πρώτης προπόνησης για ένα παιχνίδι που σήμερα θα ξεκαθαρίσει το πότε θα γίνει. Την Κυριακή ή αν θα μετατεθεί για το Σάββατο.

" Να δείτε όλοι το βίντεο του αγώνα. Θέλω να δείτε και να αντιληφθείτε όλα τα λάθη σας. Θα φροντίσω να τα δούμε και μαζί για τον κάθε ένα ξεχωριστά".

Τάδε έφη ο 58χρονος τεχνικός του Άρη με αφορμή την εικόνα της ομάδας του στο τελευταίο παιχνίδι στην Φλώρινα την περασμένη Κυριακή κόντρα στην Θύελλα Φιλώτα.Πλέον από σήμερα και μετά το χθεσινό πρόγραμμα αποφόρτισης, οι ρυθμοί προπόνησης του Άρη αναμένεται να κορυφωθούν και παράλληλα θα αρχίσει να διαφαίνονται οι προθέσεις του Καλαϊτζίδη για την βασική ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Το αν θα υπάρξουν αλλαγές σε αυτήν είναι κάτι το οποίο θα φανεί για πρώτη φορά σήμερα, με επικρατέστερο να χάσει την θέση του να είναι ο Σιντί Σανιά καθώς ο Σενεγαλέζος μέσος δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Για αυτό και ο Βάσκο Φερνάντες αναμένεται να καλύψει το κενό του στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Κατά τα άλλα στην σημερινή προπόνηση αναμένεται να επανέλθει ο Αλέξανδρος Χιντασέλι σε ρυθμούς προπόνησης και θα ξεκαθαρίσει αν κάτι τέτοιο θα γίνει και με τον Μάριο Παπαδόπουλο μετά τις ενοχλήσεις του στον αχίλλειο τένοντα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ