ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Καλαμάτα: Υποχρεωτική η κατοχή εισιτηρίου και για τα παιδιά μετά από απόφαση της ΕΛ.ΑΣ.

Οι φίλοι της Καλαμάτας
Οι φίλοι της Καλαμάτας © Intime

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Καλαμάτα, για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Κηφισιά. Μέσω αυτής ανέφερε πως η κατοχή εισιτηρίου θα είναι υποχρεωτική και για τα μικρά παιδιά, μετά από απόφαση της ΕΛ. ΑΣ.

Την Κηφισιά υποδέχεται η Καλαμάτα την ερχόμενη Κυριακή (13/4, 11:45) σε ένα ματς που εν πολλοίς θα κρίνει τον πρωταθλητή του Β’ ομίλου της Super League 2.  Τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι “δρακόντεια”, αφού το γήπεδο θα μετατραπεί σε φρούριο για το εν λόγω ματς.

Μάλιστα, η ΕΛ. ΑΣ. ζήτησε την υποχρεωτική χρήση εισιτήριου και στα μικρά παιδιά. Αυτό, τουλάχιστον, ανέφερε στην ανακοίνωσή της η “Μαύρη Θύελλα”, η οποία υποστήριξε πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε ανήλικους κάτω των 12 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα:

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι μετά από σύσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, και λόγω της αυξημένης πληρότητας που αναμένεται στο γήπεδο, δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε παιδιά κάτω των 12 ετών χωρίς εισιτήριο.

Η απόφαση αυτή ελήφθη για λόγους εύρυθμης λειτουργίας της διοργάνωσης του αγώνα. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να σεβαστούν τη συγκεκριμένη οδηγία, καθώς η αστυνομία θα προβεί στους απαραίτητους ελέγχους στις θύρες εισόδου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ