ΠΑΟΚ

Καλαντζής: "Θα γίνει η ρύθμιση"

Καλαντζής: "Θα γίνει η ρύθμιση"
παοκ οπαδοι

Έτοιμη η ρύθμιση των χρεών στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον ενημέρωσαν ότι σε περίπτωση που μέχρι την Παρασκευή δεν ψηφιστεί η ολοκληρωτική ρύθμιση των χρεών οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, που ουσιαστικά ξεκίνησαν χθες, θα κλιμακωθούν στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.
Ο κ. Καλαντζής τους τόνισε ότι είναι αναρμόδιος, αλλά δήλωσε θερμός συμπαραστάτης της κίνησης Ζαγοράκη και δεν τους έκρυψε ότι τους συνδέει βαθιά φιλία. Παράλληλα ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης υποστήριξε ότι από την πλευρά του θα πιέσει όσο περισσότερο μπορεί για να κλείσει ευνοϊκά το θέμα της ρύθμισης.

Σε δηλώσεις του στο Αθλητικό "Metropolis", ο κ. Καλαντζής, τόνισε πως: " Η ρύθμιση θα είναι αυτή που είπε ο Υπουργός. Η αντιπολίτευση δεν έχει λόγο να αντιδράσει, εάν θέλει, ας το κάνει. Εφόσον λοιπόν πάμε σε μια τέτοια ρύθμιση, θα έχει και τις ευθύνες την επόμενη μέρα. Θα πρέπει να ξέρει ότι όποιος αναλάβει δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει πάλι τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του".

Επίσης τόνισε πως η ρύθμιση δεν θα αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ λέγοντας: " Η ρύθμιση θα αφορά και για άλλες ομάδες όπως ο Ηρακλής. Θα δούμε και κάποιες λεπτομέρειες στο νομοσχέδιο για να εξασφαλίζεται η επόμενη μέρα και να μην υπάρχουν ξανά ατασθαλίες και ασυνέπεια", ενώ τέλος όσον αφορά το θέμα της χορηγίας του ΟΠΑΠ στην ΠΑΕ Άρης είπε: "Για το θέμα του Άρη και της χορηγίας από τον ΟΠΑΠ δε θέλω να μιλήσω".

Ορφανός: "Δεδομένη η ρύθμιση"

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Πολιτισμού αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, θεωρεί με τη σειρά του δεδομένη τη ρύθμιση των χρεών και ότι είναι θέμα διαδικαστικού χαρακτήρα.

" Θεωρώ ότι είναι δεδομένη η ρύθμιση", τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Metrosport" ο κ. Ορφανός και συνέχισε: " Όπως είναι ήδη γνωστό το σχέδιο νόμου έχει φύγει από την αρμοδιότητα μας και παραδόθηκε στα Υπουργεία Ανάπτυξης και Οικονομικών. Είναι καθαρά διαδικαστικό το θέμα της ψήφισης του νομοσχεδίου. Μακάρι να μείνει όπως το ετοιμάσαμε και να μη γίνουν αλλαγές.

Δεν πρέπει να μιλάμε για καθυστέρηση καθώς εμπλέκονται και άλλοι φορείς όπως το λογιστήριο του κράτους που πρέπει να συγχρονιστεί με τα Υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης.

Θέλω επίσης να πω ότι κακώς τίθεται θέμα άρθρου 44. Το άρθρο αυτό δεν ισχύει για τις αθλητικές εταιρίες εδώ και 1.5 χρόνο".

Υπενθυμίζεται πως η προτεινόμενη ρύθμιση για την απαλοιφή του 80 % των τόκων προσαυξήσεων και προστίμων, δεν καλύπτει πλέον τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που κάνουν λόγο για ισόνομη αντιμετώπιση της ομάδας τους.

Ο Μίετσελ στην Μπόχουμ λένε οι Γερμανοί

Ο Μάρτσιν Μίετσελ μπορεί να έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι τον Δεκέμβριο αλλά όπως είναι γνωστό δεν έχει αποδεχτεί την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του που του έγινε από πλευράς της ΠΑΕ.

Παράλληλα παραμένει το ενδιαφέρον της γερμανικής Μπόχουμ στο πρόσωπό του και μάλιστα γερμανικά μέσα ενημέρωσης φέρνουν τον Πολωνό επιθετικό να συνεχίζει εκεί την καριέρα του κάνοντας λόγο για συμφωνία δύο ετών.

Επίσης γίνεται αναφορά και για το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2007 με την Μπόχουμ να είναι διατεθειμένη να δώσει ένα ποσό προκειμένου να αποκτήσει από τώρα την ελευθερία του.




















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ