ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Κάλεσμα" Αντριάνο στη "σελεσάο" από Ντούνγκα!

"Κάλεσμα" Αντριάνο στη "σελεσάο" από Ντούνγκα!
Αντριάνο-Σάο Πάολο

Εντυπωσιασμένος με την παρουσία του Αντριάνο στη Σάο Πάολο είναι ο Ντούνγκα, ο οποίος σκέφτεται να τον ξανακαλέσει στην Εθνική Βραζιλίας

"Έχει παρουσιάσει σημαντική πρόοδο στη Σάο Πάολο, είχε κάποια προβληματάκια στο ξεκίνημα, όμως επέστρεψε και είναι τώρα ο Αντριάνο που γνωρίζουμε", τόνισε ο εκλέκτορας των πεντάκις παγκοσμίων πρωταθλητών και συνέχισε:

"Τον παρακολουθώ. Έχει βελτιώσει την φυσική του κατάσταση. Ήρθε σε μία περίοδο πολύ ιδιαίτερη για τη Σάο Πάολο, σε μία στιγμή μεγάλων αλλαγών, και αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες που όμως ήταν κάτι το φυσιολογικό.

Εάν επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν παλαιότερα τότε θα έχει μεγάλες πιθανότητες να γυρίσει στην εθνική ομάδα, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής δυνατός, επιθετικός, ο οποίος σκοράρει".

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία φορά που ο 25χρονος φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο ήταν το Φεβρουάριο του 2007, στην "φιλική" ήττα με 2-0 από την Πορτογαλία του Σκολάρι, ενώ με τη φανέλα της Σάο Πάολο (δανεικός από την Ίντερ) έχει πετύχει μέχρι στιγμής 11 τέρματα στο πρωτάθλημα Παουλίστα και άλλα τρία στο Κόπα Λιμπερταδόρες.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ