ΗΡΑΚΛΗΣ

Κάλεσμα "Papafi" σε συγκέντρωση

Κάλεσμα "Papafi" σε συγκέντρωση
Οπαδοί

Ανακοίνωση στην ΠΑΕ Ηρακλής έστειλε ο σύνδεσμος φιλάθλων "Papafi Club", που την Τρίτη θα προχωρήσει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Στο περιεχόμενο αυτής γίνεται ανοικτό κάλεσμα προς πάσα κατεύθυνση από τον ανώνυμο και απλό φίλαθλο της ομάδας μέχρι τους "επώνυμους" παράγοντες όπως φυσικά και τους υπόλοιπους συνδέσμους.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: "Το "Papafi" καλεί τα μέλη του, αλλά και όλο τον κόσμο του Ηρακλή σε συγκέντρωση την Κυριακή στις 6 μ.μ. στις κερκίδες του Ιβανωφείου για να αποφασίσουμε από κοινού τη στάση που θα κρατήσουμε πλέον και τις επόμενες κινήσεις μας σχετικά με το μέλλον της ΠΑΕ", λέει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

"Επιβάλλεται να δώσουν το παρών όλοι οι παράγοντες του συλλόγου, όλοι οι οπαδοί και οι φίλαθλοι άσχετα αν διαφωνούν ή συμφωνούν με τις θέσεις του συνδέσμου μας. Δεν είναι καιρός για πολυτέλειες. Οδηγούν τον Ηρακλή σε αφανισμό. Εσύ τι κάνεις; Όλοι στο Ιβανώφειο την Κυριακή στις 6 μ.μ.".



Σύμφωνα με τους επιτελείς του συνδέσμου αναμένεται να κατατεθούν οι λόγοι της αποχής που έχουν να κάνουν καθαρά με το θέμα των εισιτηρίων.

Αναμένεται να γίνει ένας ανοικτός διάλογος με τον κόσμο που θα μπορεί να καταθέσει την άποψη του και να εκφραστεί για την κατάσταση που αντιμετωπίζει η ομάδα όπως είναι και ο σκοπός της συγκέντρωσης.

Τέλος σύμφωνα με επίσημους κύκλους της ΠΑΕ για δεύτερη φορά στην διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου μετά από τον αγώνα με την Βίσλα για το Κύπελλο UEFA όπου ήταν η πρώτη φορά θα εκδοθούν εισιτήρια των 10 ευρώ, τουλάχιστον 1.000 για το πέταλο της θύρας 10 παρά το γεγονός ότι το "Papafi" έχει αποχή αλλά και ότι τα εισιτήρια είναι να τεθούν σε κυκλοφορία από αύριο.







TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ