ATHENS KALLITHEA

Κάλεσμα στον κόσμο από την ΠΑΕ

Κάλεσμα στον κόσμο από την ΠΑΕ
INTIME SPORTS

Οι παίκτες της Καλλιθέας μοίρασαν εισιτήρια στους μαθητές της περιοχής για τον αγώνα με τον Εθνικό, ενώ και η ΠΑΕ έκανε έκκληση στον κόσμο να δώσει το παρών την Δευτέρα στο γήπεδο

Με μια προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία της Καλλιθέας, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Εθνικό.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό της ομάδας Στάθη Σταθόπουλο είναι πως θα έχει στην διάθεσή του όλο το ρόστερ, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Από εκεί και πέρα, μετά το τέλος της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές επισκέφτηκαν τα σχολεία της περιοχής και μοίρασαν εισιτήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες για τον αγώνα της Δευτέρας.

Παράλληλα, η διοίκηση της ΠΑΕ κάλεσε όλο το φίλαθλο κόσμο της Καλλιθέας να δώσει το παρών την Δευτέρα στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας στις 16:00 για να παρακολουθήσει την ομάδα σε ένα σημαντικό αγώνα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League και να ενισχύσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ