ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάλεσμα στον κόσμο

Κάλεσμα στον κόσμο
New Image

Ο Ατρόμητος κινείται σε άλλα επίπεδα μετά την απόκτηση του αθλητικού κέντρου, την έλευση του Γκιγιέρμο Όγιος στην τεχνική ηγεσία αλλά και τις εννέα μετεγγραφές

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πιο χαρακτηριστικά τόνισε: " Εδώ και δύο χρόνια έχει ξεκινήσει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια στο Περιστέρι με τη δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου που ήταν ένα όραμα για την ομάδα και για όλους μας, με την έλευση του νέου προπονητή και του επιτελείου του και την υλοποίηση εννιά μεταγραφών η ομάδα μας κινείται πλέον σε διαφορετικά επίπεδα. Ο κόσμος πιστεύω ότι θα είναι κοντά μας θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο".

Παράλληλα όμως ο Γιώργος Σπανός ανέφερε ότι υλοποιήθηκαν όλες οι εισηγήσεις του προπονητή στον σωστό χρόνο και έκανε ειδική αναφορά στον Γιώργο Ανατολάκη: " Υλοποιήσαμε όλες τις εισηγήσεις προπονητή σε σωστό χρόνο. Είναι ωραίο για μια ομάδα να έχει νέους παίκτες κι εμείς έχουμε πολλούς όχι μόνο αυτούς που ήρθαν αλλά και τα δικά μας παιδιά αλλά χρειάζεται και η εμπειρία. Πήραμε τον Γιώργο Ανατολάκη που έχει αποδείξει ότι σέβεται τη φανέλα που φοράει και παθιάζεται. Εμείς στην ομάδα μας τέτοιους παίκτες θέλουμε".

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν τα εννέα μετεγγραφικά αποκτήματα του Ατρόμητου. Πιο αναλυτικά:
Κάστρο: " Στόχος μας είναι να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και να γίνουμε ανταγωνιστικοί".

Μπότσι: " Ερχόμαστε στον Ατρόμητο με πολλά όνειρα και υποσχόμαστε να δουλέψουμε σκληρά".

Ανατολάκης: " Οι έμπειροι παίκτες και τα νέα παιδιά θα κάνουν τον Ατρόμητο πιο δυνατό. Θέλω του χρόνου να δω οικογένειες στο γήπεδο και καλώ τους φιλάθλους του Ατρόμητου να γεμίσουν το γήπεδο μας. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με ιστορία και κάθε παίκτης πρέπει να αγαπήσει τη φανέλα αυτή που φοράει τώρα".

Σίριο: " Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά και στόχος μας δεν είναι μόνο τα καλά αποτελέσματα αλλά και το καλό θέαμα".

Μέζα: " Ήρθαμε στον Ατρόμητο για να κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

Ράμος: " Θα κάνουμε τα πάντα για να πρωταγωνιστήσουμε στο νέο πρωτάθλημα".

Τρέχο: " Έχουμε πίστη στις ικανότητες μας και μέσα από τη δουλειά μας θα παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στους φιλάθλους του Ατρόμητου."

Ρέγιες: " Θέλουμε να υλοποιήσουμε τα όνειρα της διοίκησης και των φιλάθλων που είναι και δικά μας όνειρα".

Σάντσεθ: " Είμαι λίγες ώρες στην ομάδα αλλά διαπίστωσα ότι έχουμε πολύ καλή ατμόσφαιρα και θα προσπαθήσουμε για να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα".

Από την πλευρά της αθλητικής εταιρίας UMPRO μίλησε ο διευθυντής promotion κ. Κώστας Πολίτης που εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συνεργασία με την ΠΑΕ Ατρόμητος και ευχήθηκε πολλές επιτυχίες με τις τρεις νέες εμφανίσεις(άσπρη, μπλε και κίτρινη) που ήδη έχει αρχίσει να διατίθεται από τη μπουτίκ της ομάδας.
Άδεια πενθήμερη στον Μερίνο.

Πενθήμερη άδεια στον Ρομπέρτο Μερίνο χορήγησε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και ζήτησε να ταξιδέψει στην Ισπανία. Το αίτημα του έγινε αποδεκτό από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό.


























TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ