ΙΩΝΙΚΟΣ

Kάλεσμα στον κόσμο

Kάλεσμα στον κόσμο
New Image

Μετά από δύο συνεχή εκτός έδρας ματς και έχοντας να αντιμετωπίσει, πολλά προβλήματα τραυματισμών

Η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, συνεχίζοντας με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα την πολύ καλή πορεία που έχει ξεκινήσει από την αρχή του πρωταθλήματος, χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της και σεβασμό προς όλους τους αντιπάλους.
Την Κυριακή, ο Ιωνικός δίνει έναν ακόμη κρίσιμο αγώνα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο της Νεάπολης την Κέρκυρα και η διοίκηση της ΠΑΕ, απευθύνει έκκληση στον φίλαθλο κόσμο της Νίκαιας να γεμίσει το γήπεδο και να ενισχύσει την προσπάθεια του προπονητή και των παικτών, που αν μη τι άλλο έχουν αποδείξει ότι σέβονται το ψωμί που τρώνε και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τον Ιωνικό.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής: " Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του Ιωνικού, να δώσει μαζικά το παρόν την Κυριακή στο γήπεδο της Νεάπολης και να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις, πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, την ομάδα στον αγώνα με την Κέρκυρα, όπως έγινε σε όλα τα προηγούμενα ματς, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Ωστόσο, οι φίλαθλοι του Ιωνικού, είναι κατά πολλές χιλιάδες περισσότεροι από αυτούς που δείχνουν οι αριθμοί των εισιτηρίων και πιστεύουμε ότι έφτασε πλέον η στιγμή να φανεί και αριθμητικά ο μεγάλος όγκος των φιλάθλων της ομάδας και η Νίκαια να δείξει και πάλι τη φίλαθλη δύναμη και τη δυναμική της.

Οι συνθήκες είναι καλύτερες από ποτέ, διότι έχουμε μια νέα ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, ένα τεχνικό τιμ που έχει δουλεύει σοβαρά και υπεύθυνα για πάρα πολλές ώρες την ημέρα και ποδοσφαιριστές που διψάνε για διάκριση και «ματώνουν» για τη φανέλα που φοράνε. Εχουμε ένα σύνολο με νέους παίκτες και παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, πραγματοποιούμε μια πάρα πολύ καλή πορεία που μας έχει οδηγήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, οι τιμές των εισιτηρίων που έχει καθιερώσει η διοίκηση είναι προσιτές για κάθε βαλάντιο, καθώς τα διαρκείας κοστίζουν 35 και 60 ευρώ, ενώ για κάθε αγώνα ξεχωριστά το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ.

Βέβαια, γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά πως η εποχή αυτή είναι ιδιαίτερα δύσκολη και σε κανέναν, πολύ δε περισσότερο σε μια εργατούπολη όπως η Νίκαια, δεν περισσεύουν χρήματα για περιττά έξοδα, αλλά όταν το εισιτήριο για τους αγώνες του Ιωνικού κοστίζει «όσο και ένας καφές» (που λέει ο λόγος), πιστεύουμε ότι οι πολλοί και πιστοί οπαδοί του Ιωνικού, μπορούν και αξίζει τον κόπο να στηρίξουν αυτή την ομάδα και την προσπάθεια που γίνεται.

Θέλουμε να γεμίζει το γήπεδο και κάθε Κυριακή να γίνεται γιορτή στη Νίκαια, όχι μόνο για τους οπαδούς μας αλλά και για τους οπαδούς των φιλοξενούμενων ομάδων. Γιατί ο Ιωνικός, επειδή οι οπαδοί του πηγαίνουν, μεμονωμένα, σε όλα τα γήπεδα της Χώρας, θα έχει σε κάθε αγώνα, ανεξάρτητα από το αν η φιλοξενούμενη ΠΑΕ ζητάει εισιτήρια, ανοιχτή τη θύρα 7-8 για να φιλοξενήσει οπαδούς των αντιπάλων ομάδων. Ευχόμαστε να γίνει ένας καλός αγώνας και νικητής να είναι ο Ιωνικός







".

Στο μεταξύ, ευχάριστα ήταν σήμερα τα νέα για τον Σάκη Γκόγκα, ο οποίος εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, Γιάννη Βεκιάρη και πήρε το "ΟΚ" για πλήρη αγωνιστική δράση. Ετσι ο ψηλόσωμος σέντερ φορ πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση, που έγινε το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης, όπως και ο Φαμπίνιο.

Ο τελευταίος είναι σίγουρο πως θα είναι στη διάθεση του Νίκου Γκουλή, αφού άλλωστε αγωνίστηκε και κατά της Καστοριάς, ενώ ο πρώτος έχει μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και ο προπονητής του Ιωνικού θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή.







TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ