ATHENS KALLITHEA

Κάλεσμα στον κόσμο

Κάλεσμα στον κόσμο
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Καλλιθέα με ανακοίνωσή της κάλεσε τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα στην ομάδα στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ παράλληλα απάντησε στις δηλώσεις στελεχών του ΟΦΗ

Αισιοδοξία επικρατεί στην Καλλιθέα, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Η ομάδα του Γιώργου Βλαστού συνεχίζει την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα και όλοι δηλώνουν ότι θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Πιερικό.

Παράλληλα, η διοίκηση της ΠΑΕ κάλεσε τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα και με την παρουσία τους στο γήπεδο να βοηθήσουν τους παίκτες στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ.

Επίσης, σε ό,τι αφορά δηλώσεις στελεχών του ΟΦΗ, η ΠΑΕ Καλλιθέα καθιστά απολύτως σαφές ότι το μόνο ζήτημα που την απασχολεί είναι η υπόθεσή της με τον προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο.

Κάθε άλλη σκέψη δεν έχει σχέση με την ομάδα και ανήκει στη σφαίρα της συνωμοσιολογίας, που δεν εκπορεύεται από την Καλλιθέα.

Νωρίτερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επισκέφτηκαν τα σχολεία της περιοχής και μοίρασαν εισιτήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες.

Τέλος, όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να αποκτήσουν εισιτήριο για τον αγώνα του Σαββάτου με τα Γιάννενα, μπορούν να επισκεφτούν τα γραφεία της ΠΑΕ.

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ