ΠΑΟΚ

"Καλή επιλογή για τον Κουμαλό ο ΠΑΟΚ"

"Καλή επιλογή για τον Κουμαλό ο ΠΑΟΚ"

Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Europa League και ο χρόνος συμμετοχής αποτελούν ισχυρά κίνητρα για τον Μπονγκανί Κουμαλό.

Η ιστοσελίδα " sowetanlive.co.za" "μιλάει" για το "φλερτ" του ΠΑΟΚ με τον Κουμαλό. Στο κείμενο γίνεται λόγος για την αναζήτηση του "Δικεφάλου" για κεντρικό αμυντικό, ενώ ο μάνατζερ του Κουμαλό τονίζει πως η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Europa League και το γεγονός ότι στην Τούμπα θα αυξήσει κατά πολύ τον χρόνο συμμετοχής του αποτελούν ισχυρά κίνητρα για τον αμυντικό της Τότεναμ να συνεχίσει την καριέρα του στους "ασπρόμαυρους".

"Είναι ελκυστική πρόταση για τον Κουμαλό, ο οποίος κατάφερε να παίξει μόλις σε πέντε αγώνες την σεζόν 2011-12 με την Ρέντινγκ", γράφεται στο δημοσίευμα.

"Ο Μπονγκανί συνειδητοποιεί ότι πρέπει να παίξει", επισημαίνει αρχικά ο ατζέντης του Κουμαλό, Γκλιν Μπίνκιν, και συνεχίζει: "Ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και τώρα είναι σε συζητήσεις με την Τότεναμ.

Είναι σίγουρα μια καλή επιλογή για τον Μπονγκανί επειδή είναι πρόθυμοι να του εγγυηθούν συμμετοχές στην πρώτη ομάδα και επειδή ο ΠΑΟΚ θα παίξει παιχνίδια στην Ευρώπη και έτσι υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσει καλές εμπειρίες".

Πρόσθεσε πως: "Κάθε κίνηση θα έχει να κάνει με δανεισμό. Ο Κουμαλό εξακολουθεί να δεσμεύεται με την Τότεναμ και να θέλει να κάνει καριέρα στην Αγγλία, αλλά καταλαβαίνει ότι πρέπει να "πάρει" μια καλή σεζόν κάπου αλλού".

Τέλος, στο κείμενο αναφέρεται: "Η έλλειψη χρόνου συμμετοχής ήταν εμφανής όταν ο Κουμαλό πήγε να αγωνιστεί με την Εθνική Νοτίου Αφρικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Αιθιοπίας και της Μποτσουάνα. Η θέση του στην εθνική ομάδα είναι υπό σοβαρή απειλή με την εμφάνιση νέων παικτών".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ