ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Καλλέργης και Ταυλαρίδης οι απόντες

Καλλέργης και Ταυλαρίδης οι απόντες
INTIME SPORTS

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Ξάνθη έμεινε τελικά ο Μανώλης Καλλέργης, ο οποίος είχε αποχωρήσει τραυματίας από την προπόνηση της Πέμπτης. Εκτός και ο τιμωρημένος Ταυλαρίδης.

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον αγώνα του Σαββάτου στην Ξάνθη.

Αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση, ανακοινώθηκε η αποστολή που αναχώρησε με προορισμό την πόλη της Θράκης μέσω του αεροδρομίου της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος».

Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Τσενάμο, Μπάλλας, Καραγκούνης, Καραμάνος, Φάμπιο, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Γεωργίου, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης.

Απόντες δηλαδή είναι ο τραυματίας Μανώλης Καλλέργης και ο τιμωρημένος Στάθης Ταυλαρίδης.

Ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: " Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια έδρα σκληρή και δύσκολη. Η Ξάνθη προέρχεται από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη και οκτώ γκολ στο ενεργητικό της στα δύο τελευταία παιχνίδια και εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε απ’ όλες τι απόψεις συγκεντρωμένοι. Νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση δεν έχουμε ιδιαίτερες απώλειες και μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ