ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Καλλιθέα-Πανθρακικός 1-0

Καλλιθέα-Πανθρακικός 1-0
Καλλιθέα-Πανθρακικός

Η Καλλιθέα νίκησε με 1-0 τον Πανθρακικό και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου hellas online

Ο αγώνας

Η Καλλιθέα με βασική επιθετική αιχμή τον Παπαναστασίου, κατάφερε να δημιουργήσει ορισμένους κινδύνους στον Πανθρακικό, ο οποίος κατέβηκε στο “Ελ Πάσο”, μάλλον για να βγάλει την... υποχρέωση, καθώς το ενδιαφέρον της ομάδας από την Κομοτηνή είναι στραμμένο στο πρωτάθλημα της Super League όπου βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη που έχει ξεκινήσει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να πάρει την πρόκριση μέσα στην έδρα της και να προχωρήσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πάντως, στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε αναποτελεσματική. Στο 7ο λεπτό δημιούργησε την πρώτη καλή φάση του αγώνα, όταν ο Παπαναστασίου με κεφαλιά απείλησε την εστία του Ρούνιε, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 25', ο ίδιος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε το σουτ, αλλά ο Ρούνιε απέκρουσε και κράτησε το “0” για την ομάδα της Θράκης.

Στο 33ο λεπτό, οι γηπεδούχοι απώλεσαν την μεγαλύτερη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Παπαναστασίου ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή του Πανθρακικού, ο Σίμος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί ισόπαλο 0-0.

Στο β΄ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τις ελπίδες τους για την πρόκριση, καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να σκοράρουν και να πάρουν το παιχνίδι και την πρόκριση.

Όλα αυτά μέχρι το 89ο λεπτό, όταν ο Τεγούσης έκλεψε την μπάλα από τα αριστερά, έκανε και την πάσα στον Παπαναστασίου, ο Ρούνιε βγήκε για να κλείσει το οπτικό πεδίο, αλλά ο επιθετικός της Καλλιθέας πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα του Πανθρακικού και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο χρόνο που απέμενε δεν ήταν δυνατόν να αλλάξει κάτι, με αποτέλεσμα η ομάδα του Σάββα Παντελίδη να πανηγυρίσει τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου hellas online.

Οι αρχικές συνθέσεις

Καλλιθέα (Σάββας Παντελίδης): Ανδρούτσος, Αρκούδας, Κάκαβος (60' Καραδήμος), Κουτρουμπής (70' λ.τρ. Κισκαμπάνης), Σίμος, Τεγούσης, Ηρακλής, Σκαρτσίλας (52' Κατσαρός), Πλατέλας, Τσίτσης, Παπαναστασίου.

Πανθρακικός (Αλμπέρ Καρτιέ): Ρούνιε, Τροΐζε (55' Ντόκιτς), Όρακ (46' Μπουβάλ), Κανωτίδης, Καπετάνος (69' Καπετάνος), Κωνσταντινίδης, Αργυρίου, Μπαχαρίδης, Καζάκης, Μουνάφο, Μίτου.

Διαιτητής: Π.Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Θ.Κώτσιρος (Αρκαδίας)

Γκολ: 89' Παπαναστασίου
Κόκκινες κάρτες: 78' Κατσαρός / 75΄Κωνσταντινίδης



























TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ