ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Καλλιθέα-Τρίκαλα 1-1 (4-3 πεν)

Καλλιθέα-Τρίκαλα 1-1 (4-3 πεν)
καλλιθεα τρικαλα

Η Καλλιθέα πήρε την πρόκριση για τους "8" στα πέναλτι και άφησε εκτός συνέχειας τα Τρίκαλα (1-1, (4-3 πεν))

Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 23΄, όταν μετά από κόρνερ και σύγχυση στην περιοχή του ΑΟΤ, ο Τσάνα με προβολή από κοντά έγραψε το 1-0.
Στο 37΄ δόθηκε στους φιλοξενούμενους η ευκαιρία να ισοφαρίσουν, με πέναλτι που κέρδισε ο Χανιώτης. Ομως, ο Ενοκ που ανέλαβε την εκτέλεσή του, έστειλε τη μπάλα άουτ. Στη συνέχεια ο χρόνος κυλούσε υπέρ των γηπεδούχων, που έδειχναν να κρατούν στα χέρια τους την πρόκριση.

Ωστόσο, στο 83΄, μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Διαμάντης με κεφαλιά ισοφάρισε και έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί, τίποτα δεν άλλαξε κι έτσι το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, με την Καλλιθέα να επικρατεί 4-3, αφού οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν στο τελευταίο κρίσιμο πέναλτι με τον Καρρά.

Διαιτητής: Βρακάς (Εύβοιας)

Καλλιθέα (Στάθης Σταθόπουλος): Αθανασόπουλος, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Ηρακλής, Γουσούλης, Κακαβός (53΄ Ζουμπουλάκης), Κατσαρός (76΄ Καραδήμος), Τεγούσης (67΄ Μουσταφίδης), Φουντουκίδης, Tσάνα, Παπαναστασίου.

Τρίκαλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Τόλιος, Καρράς, Προβατίδης, Θεοδοσιάδης, Γιώτας (63΄ Μαϊστρέλλης), Σαββίδης, Τελκίνσκι (80΄ Διαμάντης), Μανουσάκης, Κεραμάς (58΄ Λιοσάτος), Ένοκ, Χανιώτης.










TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ